Ak muž robí niektorí z týchto znakov, pravdepodobne sa vás chystá opustiť.Dreamstime
StoryEditor

Opustí vás alebo zostanete spolu? Tieto znaky odhalia všetkých mužov

17.07.2024, 11:00
Vzťahy

Vzťahy sú poriadne komplikované, to určite poznáte. Niekedy to medzi partnermi poriadne škrípe, často to končí práve nešťastným rozchodom. Ako však spoznať, či vaša polovička chce vo vzťahu s vami pokračovať, alebo v blízkej dobe cúvne? Existuje niekoľko znamení, pri ktorých by ste mali spozornieť. Ak máte o vás pochybnosti a zbadáte niektoré z týchto znakov, opatrne. Váš partner vás pravdepodobne chce opustiť.

Koniec dotykom

Ku každému zdravému vzťahu nepochybne patrí aj sex a dotyky. Mávali ste predtým dokonalý intímny život a neustále ste sa objímali či bozkávali? Ak to tak bolo a už to tak ani náhodou nie je, na svete je ďalší znak. Bozky a fyzický dotyk sú prirodzený prejav lásky. Je logické, že ak ich partner prestal vykonávať, niečo mu na vašom vzťahu nesedí. Je možné, že ste na milujúce správanie boli naučená, tento prejav si teda všimnete pomerne rýchlo. A v tom prípade máte skutočne právo na to, aby ste o vás začali pochybovať.

Nie všetky partnerstvá sú predurčené k tomu, aby boli úspešné. Tak to jednoducho chodí. Aj keď sa po rozchode možno trápite, uvedomte si, že niečo končí a niečo nové zasa začína. Ak to nie je ten pravý, musí na nás čakať niečo oveľa lepšie!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 02:55