Ak muž robí niektorí z týchto znakov, pravdepodobne sa vás chystá opustiť.Dreamstime
StoryEditor

Opustí vás alebo zostanete spolu? Tieto znaky odhalia všetkých mužov

17.07.2024, 11:00
Vzťahy

Vzťahy sú poriadne komplikované, to určite poznáte. Niekedy to medzi partnermi poriadne škrípe, často to končí práve nešťastným rozchodom. Ako však spoznať, či vaša polovička chce vo vzťahu s vami pokračovať, alebo v blízkej dobe cúvne? Existuje niekoľko znamení, pri ktorých by ste mali spozornieť. Ak máte o vás pochybnosti a zbadáte niektoré z týchto znakov, opatrne. Váš partner vás pravdepodobne chce opustiť.

Kašle na výročia a sviatky

Muži sú typickí tým, že často pozabudnú na dôležité dátumy. Výročie, narodeniny či meniny. Ak však vaša polovička na takéto udalosti celý život myslela a zrazu to nerobí, neveští to nič dobré. Na prvý pohľad to možno znie zvláštne. Ale aj malé spomenutie si na dôležité dni znamenajú skutočne veľa. Ak na ne druhá osoba zabúda alebo ich doslova ignoruje, znamená to, že ani vy pre neho nie ste viac dôležitá. Daný muž to s vami asi na dlhodobú lásku nevidí.

Už vás nikam nevolá

Pamätáte sa na sladké začiatky, kedy ste spolu chceli tráviť absolútne každú voľnú sekundu? Podobne by to v každom zamilovanom páre malo byť navždy. Mali by ste sa snažiť zabojovať o čo najviac spoločného času, užívať si spolu voľné momenty a vymýšľať si stále nové a nové spoločné aktivity. Ak druhý človek začal viac času tráviť osamote ako s vami, áno, niečo nie je v norme. Ak sa vyberie von s kamarátmi bez toho, aby vás zavolal alebo sa radšej ide poprechádzať sám, ste s nesprávnym človekom. Signalizuje to taktiež to, že váš partner vás pravdepodobne plánuje opustiť.

ANKETA
Stretli ste sa s podobnou situáciou?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 07:27