Ak muž robí niektorí z týchto znakov, pravdepodobne sa vás chystá opustiť.Dreamstime
StoryEditor

Opustí vás alebo zostanete spolu? Tieto znaky odhalia všetkých mužov

17.07.2024, 11:00
Vzťahy

Vzťahy sú poriadne komplikované, to určite poznáte. Niekedy to medzi partnermi poriadne škrípe, často to končí práve nešťastným rozchodom. Ako však spoznať, či vaša polovička chce vo vzťahu s vami pokračovať, alebo v blízkej dobe cúvne? Existuje niekoľko znamení, pri ktorých by ste mali spozornieť. Ak máte o vás pochybnosti a zbadáte niektoré z týchto znakov, opatrne. Váš partner vás pravdepodobne chce opustiť.

My ženy sme typické tým, že často si naše vzťahy idealizujeme a predstavujeme si, že sa budú vyvíjať presne podľa našich fantázii. Avšak zväčša je pravdou presný opak. Niekedy sa dokonca stane, že pre partnerov je lepším riešením vydať sa na vlastnú cestu. Ak máte o vašom spojení pochybnosti, začnite si jeho správanie o niečo detailnejšie všímať. Podľa týchto znakov sa vám podarí zistiť, či na vašom vzťahu ešte chce pracovať. A možno si uvedomíte tú druhú pravdu, že blízkej dobe od vás, chcete alebo nie, plánuje odísť.

Z milého na večne nahnevaného

Prežívate krízové obdobie a váš partner náhle zmenil svoj charakter? V tom prípade zbystrite. Často sa stáva, že ak muž rapídne zmení svoje správanie, nechce ďalej s vami pokračovať. Z predtým milého a večne usmiateho krásavca sa zrazu stal namosúrený a podráždený tvor. Prestal sa o vás zaujímať, nie je ani najmenej romantický a absolútne sa nestará o vaše potreby. Práve naopak. Zostal k vám chladný, odmeraný a väčšinu času vyzerá nahnevane. Ak ste spozorovali tento znak, viete kam smerujete.

Ste jediná, ktorá sa snaží

Vzťahy by za každých okolností mali byť o dávaní a o vzájomnom prijímaní. To, čo do nich vďaka svojmu úsiliu vložíte, by sa vám malo prirodzene vrátiť. Je to o obojstrannej a neustálej práci dvoch ľudí. Ak máte pocit, že do partnerstva vkladáte námahu len vy a nedostáva sa k vám vôbec nič, niečo nebude v poriadku. Jednostranná snaha nikdy nič nevyriešila, nebude teda vykúpením ani v tomto prípade. Jednoducho povedané, ak vidíte, že ste mu úplne ľahostajná a prestal sa všeobecne snažiť, nemá to medzi vami nijakú budúcnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. august 2024 08:58