Aj muži si overujú, ktorá žena je pre nich tá pravá, majú na to niekoľko spôsobov.
StoryEditor

Aj muži testujú, či sme pre nich tie pravé. Robia to týmito spôsobmi, dokážete ich odhaliť?

17.07.2024, 07:00
Vzťahy

Začiatky vzťahu a zisťovanie, či daná osoba je skutočne tá práva pozná asi každá z nás. Skúmame ako sa v jednotlivých situáciách náš budúci partner zachoval, čo ho baví, kedy sa smeje alebo čo má rád. Možno budete prekvapené, avšak podobné testovanie pravidelne zahajujú aj muži. Aj oni si predsa musia overiť, či našli konečne tú správnu spriaznenú dušu, no nie? Toto sú niektoré spôsoby, ktoré nepochybne skúšal každý muž!

Čo tvoje minulé vzťahy?

Tento znak je nepochybne podobný aj nášmu, ženskému svetu. Je prirodzené, že aj páni chcú vedieť viac o vašich predchádzajúcich vzťahoch. Bude ich zrejme zaujímať to ako skončili, ako ich spätne vnímate alebo kde nastali komplikácie. Z takýchto vyjadrení si následne utvoria o vás ďalšiu mienku. Nerobte paniku, buďte hlavne úprimné a otvorené! To sa im bude jednoznačne páčiť. Ak k podobne zameraným otázkach dôjde, hovorte najmä s rozvahou. Myslite na to, že osoba oproti vám zisťuje, či ste pre neho tá pravá alebo nie. A je to absolútne normálne!

Pozor na výberové situácie

Ďalším znakom, že muž vás tak povediac testuje, je stavanie vás do výberovej situácie. Čo to v praxi znamená? Takéto konanie môže byť celkom prirodzené a je pomerne náročné ho spozorovať. Muž sa s vami bude rozprávať napríklad o dvoch rôznych možnostiach či pohľadoch na život. Podľa toho, ktorý si vyberiete, alebo ktorý uznáte za sympatickejší, usúdi s akým typom osobnosti má dočinenia. Je to v podstate to isté, ako keby si spolu robíte kvíz o tom, aký ste alebo nie ste. Len to nie je také očividné a deje sa to nenápadne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 14:06