Aj muži si overujú, ktorá žena je pre nich tá pravá, majú na to niekoľko spôsobov.
StoryEditor

Aj muži testujú, či sme pre nich tie pravé. Robia to týmito spôsobmi, dokážete ich odhaliť?

17.07.2024, 07:00
Vzťahy

Začiatky vzťahu a zisťovanie, či daná osoba je skutočne tá práva pozná asi každá z nás. Skúmame ako sa v jednotlivých situáciách náš budúci partner zachoval, čo ho baví, kedy sa smeje alebo čo má rád. Možno budete prekvapené, avšak podobné testovanie pravidelne zahajujú aj muži. Aj oni si predsa musia overiť, či našli konečne tú správnu spriaznenú dušu, no nie? Toto sú niektoré spôsoby, ktoré nepochybne skúšal každý muž!

Chcú spoznať spontánne reakcie

Muži milujú spontánne ženy. Neuveriteľne ich priťahuje, keď sa viete zorganizovať aj bez naplánovaného diára alebo v sekunde vyraziť na nečakané rande. Pripravte sa na to, že v spomínanom skúšobnom období vás nepochybne hodia do takejto situácie. Možno vás nečakane prekvapia, alebo vás postavia pred voľbu, o ktorej ste vopred nevedeli. Práve toto sú momenty, v ktorých sme autentické úplne najviac. A muži to zbožňujú! Na základe takýchto chvíľ si dokonale prehodnotia, či ste pre nich vhodná alebo nie. Keď uvidia, ako reagujete v maximálne otvorenom a nefalšovanom stave, hneď si vami budú istejší. Znie to možno šialene, ale aj tento proces je bežný a normálny.

Falošný nesúhlas

Toto možno vyznie zvláštne, avšak nájdu sa aj muži, ktorí obľubujú takúto možnosť. Pripravte sa na to, že v procese overovania s vami niekoľko krát bude falošne nesúhlasiť. Vyjadríte názor, s ktorým je možno vnútorne stotožnený, avšak navonok to nedá znať a bude sa naopak tváriť, že sa nesúhlasí. Dôvod prečo takto koná je celkom jednoduchý. Chcem totižto zistiť, či ste schopná obhájiť svoje stanovisko. Taktiež môže skúmať ako reagujete pri jednoduchej výmene názorov či pri konfliktov. Chcete či nie, niečo to o vás predsa vypovedá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 03:59