Aj muži si overujú, ktorá žena je pre nich tá pravá, majú na to niekoľko spôsobov.
StoryEditor

Aj muži testujú, či sme pre nich tie pravé. Robia to týmito spôsobmi, dokážete ich odhaliť?

17.07.2024, 07:00
Vzťahy

Začiatky vzťahu a zisťovanie, či daná osoba je skutočne tá práva pozná asi každá z nás. Skúmame ako sa v jednotlivých situáciách náš budúci partner zachoval, čo ho baví, kedy sa smeje alebo čo má rád. Možno budete prekvapené, avšak podobné testovanie pravidelne zahajujú aj muži. Aj oni si predsa musia overiť, či našli konečne tú správnu spriaznenú dušu, no nie? Toto sú niektoré spôsoby, ktoré nepochybne skúšal každý muž!

My ženy to robíme celkom nápadne. Na rande sa spýtame napríklad aké mal predchádzajúce vzťahy, alebo či ho bavia podobné veci ako nás. Muži to niekedy robia oveľa prefíkanejšie. Nie vždy je teda jednoduché spoznať, kedy sme súčasťou takzvaného testovania. Ak sa s niektorou z týchto situácii stretnete, zbystrite. Váš vysnívaný frajer sa totižto uisťuje, či komunikuje so svojou vysnívanou celoživotnou partnerkou.

Kamarátky ako prvé znamenie

Všimli si, že často hovorí o svojich dievčenských kamarátkach, alebo o náhodných stretnutiach s nimi? Dávajte si pozor, možno je to zámerné! Páni sa často snažia pomocou hovorenia o iných ženách zistiť, do akej miery ste alebo budete žiarlivá. Ak vami takéto informácie ani nepohnú, potešia sa. Budú totižto vidieť, že ste si na sto percent dôverujete a nijaké iné slečny vaše sebavedomie nepodkopú. Ak však zbadá, že ste sa zatvárili znepokojene, alebo sa na jeho kamarátky zbytočne vypytujete, budú si myslieť presný opak. A to ten, že ste prehnane žiarlivá alebo vám chýba prirodzená úcta k sebe samej.

Veľa informácií a faktov

Každý muž chce pri sebe ženu, ktorá ho bude poctivo a pozorne počúvať. Aj keď sa môže zdať, že iba nežné polovičky potrebujú vypočutie, nie je to tak. Silnejšie stvorenia ho vyhľadávajú presne tak isto. Ak spozorujete, že vám na rande začne rozprávať mnoho súkromných informácií či faktov, nezľaknite sa. Možno iba testuje, do akej miery ste schopná si ich zapamätať. Je pravdepodobné, že o nich na ďalšom stretnutí začne rozprávať znova. A ak budete vedieť, o kom hovorí, vyhrali ste. Spomínaný pán si totižto bude vedomý toho, že ho vnímate a pamätáte si všetky detaily, s ktorými sa vám predtým zdôveril.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. október 2024 04:35