Cuckolding je nový typ nevery, pri ktorom sa na svojho partnera pozeráte.Dreamstime
StoryEditor

Pozerá sa na vás s niekým iným a vzrušuje ho to. Nový typ nevery naberá na popularite!

10.07.2024, 18:00
Vzťahy

Na prvý pohľad to možno vyznie absurdne, avšak pre niektorých ľudí pomerne vzrušujúco. Čo by ste povedali na to, keby svojho partnera pozorujete pri sexe s niekým iným? Jednoducho by sa vám páčil pohľad na to, ako si užíva s inou ženou, alebo ako trávi čas s hocikým, okrem vás. Aj na takéto zvláštne úchylky existuje pomenovanie. Hovoríme o cuckoldingu, o takzvanej kontrolovanej nevere. Čo myslíte, príde vám to pútavé alebo naopak odpudzujúce?

V dnešnej dobe už existuje názov takmer pre všetko. Rovnako je možné čokoľvek a ľudia sa dokážu tešiť skutočne z absurdných vecí. Jednou z nich je napríklad kontrolovaná nevera. Že ste o nej nikdy nepočuli? Je na čase sa o nej dozvedieť!

Pod pojmom kontrolovaná nevera rozumieme situáciu, v ktorej jeden z partnerov má potešenie zo sexuálnych aktivít s inou osobou. Zvyčajne sleduje muž svoju manželku alebo priateľku, ktorá má sex s inou osobou alebo osobami. Tento typ nevery podľa odborníkov súvisí so snahou o poníženie človeka, s ktorým o pohlavný styk záujem nemáte. Možno sa vám to zdá zvláštne, robiť to práve takýmto spôsobom. Niektorým to ľudom to však nadmieru vyhovuje.

Kontrolovaná nevera zahŕňa oveľa viac ako len nazeranie na partnera počas intímnych okamihov. Pod túto kategóriu spadá napríklad aj počúvanie svojej polovičky, keď hovorí o sexe s niekým iným. Podstatou je jednoducho to, že vás vzrušuje vnímať jeho pohľad na túto aktivitu. Ak nehovorí o vás, dokážete lepšie odosobniť. A práve to mnohé dámy privádza k šialenstvu.

Tretia osoba sa nemusí len pozerať!

Ďalším šokujúcim faktom je napríklad to, že tretia osoba vôbec nemusí byť len nečinným pozorovateľom! Na sexuálnom akte sa môže dokonca zúčastniť. Ak ste doteraz neboli ohúrení, tento krát zaručene budete. Vedci totižto prišli na prípady, kedy ľudí obohacovali skutočne zvláštne situácie. Úloha tretieho človeka  nemusí byť podstatná. Dôležité je, či sa to všetkým stranám páči. Napríklad môže cudzinca usmerňovať a hovoriť mu, čo má s partnerkou robiť, alebo sa skutočne zúčastňovať na "trojke".

Druhým extrémom je situácia, kedy daný človek pri situácií ani nie je prítomný. Pod tento pojem totižto spadajú aj páry, ktoré svojej polovičke napríklad pomáhajú pripraviť sa na dohodnuté rande. Avšak s niekým iným. Predstavte si, že svojmu partnerovi vyberiete oblečenie, pomôžete mu nachystať sa a ešte ho aj odprevadíte k dverám. Pri myšlienke, že si ide s niekým užívať zostanete poriadne vzrušená a zrazu sa červenáte, ani neviete prečo. Odpoveďou je, že práve zažívate cuckolding.

Ide o biologickú potrebu?

Na prvý pohľad nám možno nejde do hlavy, čo dokáže niekoho na takejto zvláštnosti priťahovať. Psychológovia poznajú vysvetlenie. Dôvodom podľa nich môže byť biologický pud, známy ako "teória konkurencie spermií". Táto štúdia tvrdí, že pozorovanie partnerky s iným mužom vyvoláva biologickú potrebu na dlhší a intenzívnejší sex.

Ďalším zdôvodnením môže byť pomerne bežná emócia. Žiarlivosť. Ak ste si vedomí, že niekto iný túži po vašom partnerovi môže to spôsobiť, že sa aj vaše túžby po ňom okamžite zvýšia. Takáto sexuálna žiarlivosť môže byť intenzívna, motivačná a celkom vzrušujúca.  

Vysvetlení je skutočne mnoho. Iné zasa hovorí o tom, že možno danú osobu iba teší, že vidí svojho milovaného šťastného. Aj keď uznajme, za naozaj zvláštnych podmienok. Ide konkrétne o radosť, ktorú pociťujeme keď druhého vidíme spokojného.

Poníženie rovná sa vzrušenie

Jedným z bežných životných pocitov je aj pocit poníženia. Pre drvivú väčšinu ľudí je to pravdepodobne nepríjemná emócia, ktorú vo svojom živote nechcú zažívať. Pre iných je to naopak, dôvod k túžbe po sexe. Áno, presne tak! Existujú osoby, ktorých pocity poníženia privádzajú k obrovskej rozkoši. Odborníci údajne bežne pracujú s jedincami, u ktorých poníženie nesmierne zvyšuje erotickú intenzitu aktu. Možno je to spôsobené pozorovaním partnera s niekým iným alebo ďalším ponížením, ako je napríklad zosmiešňovanie či strápnenie.

Pre niektorých  je kontrolovaná nevera len obyčajná, zvrátená túžba. Pre iných je to zasa dokonalá predstava. Niet pochýb o tom, že fantázii sa skutočne medze nekladú. Ak vás takýto typ sexuálneho vzrušenia zaujal, buďte však opatrní. Na odvážne rozhodnutie musia byť dvaja. Konajte za každých okolností tak, aby ste obidvaja vo vašom vzťahu boli šťastní. A ak je toto vaša cesta, užite si ju!

ANKETA
Čo si myslíte o takomto type nevery?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. október 2024 10:10