Využite hmat na stimuláciu erotogénnych zón.dreamstime
StoryEditor

Lepší a intenzívnejší sex! Nezabudnite využívať všetky zmysly. Tento jeden je obzvlášť účinný

24.02.2023, 10:00
Vzťahy

Využite jeden z vašich zmyslom na to, aby ste stimulovali tie najcitlivejšie erotogénne zóny. Pomocou hmatu viete rozlíšiť či ide o drsný, alebo jemný povrch, či je niečo studené, alebo teplé. No dotyk v závislosti od jeho intenzity a tiež miesta kam ho smerujete, môže pomôcť aj k tomu, aby ste vášho partnera poriadne rozvášnili.

Koža je váš najväčší orgán. A je na nej množstvo erotogénnych zón. Prečo teda tento potenciál nevyužiť?

Zamerané na prsia

Ak chcete vo vašom partnerovi či partnerke vzbudiť príjemné pocity sprevádzané vzrušením, zamerajte sa na jeho, alebo jej prsia. Zámerne píšeme jej a jeho, aby bolo jasné, že dotyk na prsiach vnímajú rovnako tak muži ako aj ženy. Stláčanie pŕs, jemná hra s bradavkami, hladkanie, masírovanie a občasné zahryznutie počas predohry vás oboch poriadne rozvášni. Ak ste otvorení aj iným praktikám, pokojne použite štipce na bradavky, alebo bičík. Tieto erotické pomôcky vás dostanú do varu. Mimochodom, niektoré ženy dokážu aj vďaka dostatočnej stimulácii bradaviek dosiahnuť orgazmus.

Smerom nižšie

Ak ste už prsiam venovali dostatočnú pozornosť, čo tak posunúť sa o niečo nižšie? Nevynechajte na ceste k slabinám ani bruško. Pár jemných bozkov a zaručene vašim telom prejde poriadna vlna vzrušujúcich pocitov. A môžete využiť nie len ruky, jazyk či pery, ale opäť sa nebojte siahnuť aj po niečom oveľa kreatívnejšom. Jemné pierko vám bude v tomto smere absolútne nápomocné. A keď náhodou partner nie je doma, pomôže vám aj pri auto stimulácii.

image

Pokojne pomôžte aj sexuálne pomôcky.

dreamstime

Chlad aj teplo

Už ste niekedy skúsili vašu pokožku a konkrétne erotogénne zóny stimulovať pomocou chladu a tepla? Presnejšie ich striedaním? Ak nie, je najvyšší čas to vyskúšať. Prikladajte na tieto miesta kocky ľadu a následne na tie isté miesta priložte niečo teplé. Pohár s vodou, teplý nahriaty vankúšik a pre tých odvážnejších a otvorenejších je tu aj horúci vosk. Hoci sa to nezdá, no rozkoš a bolesť idú spolu ruka v ruke. Nie je to síce pre každého, no až 50% ľudí má rado, keď sa v posteli trošku pritvrdí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:18