Užite si milovanie bez hanby.dreamstime
StoryEditor

Nemáte postavu modelky a v posteli sa nedokážete uvoľniť? Takto si užijete milovanie bez hanby

06.07.2024, 14:00
Vzťahy

Hanbíte sa pri milovaní s partnerom za kilá navyše? Mnohé ženy sa pri sexe snažia skrývať, pretože ich trápia širšie boky, celulitída či strie. Ak máte podobný problém aj vy a túžite po dokonalom sexuálnom živote, prezradíme vám zopár trikov, vďaka ktorým si intímne spojenie užijete naplno, bez hanby.

Nemáte postavu modelky a aj keď sa akokoľvek snažíte zhodiť kilá navyše, stále ste so svojou postavou nespokojné. Takýmto spôsobom však môžete mať problém nie len s výberom oblečenia, ale aj intímnym životom. Ak sa hanbíte pri sexe s partnerom za svoje nedostatky, môže byť pre vás ťažké dosiahnuť orgazmus, len málokedy vyskúšate novú polohu a milovanie vám rozhodne nerobí radosť. Aby ste si sex konečne užili naplno, poradíme vám, ako sa uvoľniť a zabudnúť na všetky nedokonalosti.

Zmeňte myslenie

Máte pocit, že partner vidí vaše nedostatky a myslí si, že by ste mali schudnúť? Áno, môže to tak byť, no len v prípade, že nad tým premýšľate vy. Hovorí sa totiž, že čo vyžarujete, to isté sa vám vráti. Ak však zabudnete na nedokonalosti a budete myslieť na to, ako vám to dnes svedčí, ako skvele sa viete v posteli hýbať a aké ste sexi, to isté bude vidieť aj váš partner. Snažte sa preto zmeniť svoje myslenie.

Krivky nie sú hanba

Už dávno nie sú krásne ženy len tie, ktoré majú postavu modelky, úzky pás a pokožku bez celulitídy. Aj krivky sú predsa pekné a mužom sa páčia. Vás partner vás predsa miluje také, aké ste a vy by ste sa za to nemali hanbiť. Práve naopak sa snažte krivky ešte viac zvýrazniť. Zaobstarať si môžete erotické kúsky, v ktorých sa nielenže budete cítiť dobre, ale potešíte tým aj partnera.

Častejší sex

Nie ste spokojné so svojím telom a vyhýbate sa tak milovaniu s partnerom? Robíte chybu, pretože častejší sex vám môže zvýšiť sebavedomie. Okrem toho, že pri ňom spálite kalórie, vďaka milovaniu sa budete cítiť omnoho príťažlivejšie. To znamená, že by ste sa intímnostiam mali venovať čo najčastejšie.

Hýbte sa viac

Pri sexe by ste si nemali vyberať len polohy, pri ktorých vám nevidno kilá navyše. Práve naopak sa snažte viac hýbať. Skúšajte nové polohy, zoberte si na pomoc erotické pomôcky a predovšetkým buďte v sexe iniciatívne a nie hanblivé. Verte, že sa to vášmu partnerovi rozhodne bude páčiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 02:40