Muži si na nežnejšom pohlaví všímajú detaily, ktoré by vám možno nenapadli.dreamstime
StoryEditor

Muži si všímajú na ženách úplne iné veci, než by ste si mysleli. Pozor najmä na prvé tri body

11.06.2024, 08:00
Vzťahy

Každý si na ostatných všíma niečo iné. Kým pre niekoho je účes niečím, čomu vôbec nevenuje pozornosť, inému udrie do očí práve ten. Rovnako je to s očami, rukami, alebo vôňou. Väčšina žien dbá na dokonale nalíčenú tvár v domnienke, že práve tip – top vizáž je to, čo opačné pohlavie ocení najviac. Rovnako ako fit postavička. Muži si však všímajú úplne iné detaily.

Platí samozrejme staré známe sto ľudí, sto chutí, no viacero mužov sa jednoznačne zhodlo na tom, že skôr než sexi prsia či dokonale tvarovaný zadok si všimnú na ženách úplne iné veci.

Ruky

Neverili by ste, koľko mužov má dokonalý prehľad o tom, v akom stave sú vaše nechty. Ruky patria jednoznačne k tým častiam tela, ktoré väčšine mužov hneď padnú do oka. Nezáleží im ani tak na tom, aby boli nechty nalakované. Skôr ocenia, keď sú upravené a najmä čisté. Mimochodom dámy, počas leta budú pod mužským drobnohľadom aj vaše chodidlá. Tak dbajte na pravidelnú pedikúru, určite sa aj vy samé budete cítiť lepšie s upravenými chodidlami.

image

Dbajte na pekne upravené ruky, muži si ich určite všimnú.

dreamstime

Úsmev

Môžete mať úsmev anjela, no ak sa za ním skrývajú pokazené, alebo chýbajúce zuby, je to poriadny prešľap, ktorý tiež neostane bez povšimnutia. Okrem toho môže pokaziť celkový dojem a to určite nechcete. Navyše ak chrup nie je v poriadku, môže to dávať zbytočne zlý signál o dodržiavaní základnej hygieny.

Vôňa

Ak ste si mysleli, že vône a ich vnímanie sú predovšetkým ženskou záležitosťou, ste na omyle. Aj muži vône vnímajú veľmi citlivo a rovnako zápach. O tom, že máte dbať na pravidelnú hygienu sa nejdeme rozpisovať. Určite však mužské čuchové bunky ocenia, ak spolu s vami príde aj príjemná vôňa. Len to s ňou neprežeňte. Ženy, ktoré sú navoňané tak, akoby sa vo svojom parfume vykúpali, sú pre mužov skôr strašiakom. Menej je skutočne viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. júl 2024 05:21