Gabriela sa už úplne podobá na ikonickú bábiku Barbie.Instagram/Lolo Pink
StoryEditor

Česká Barbie Jiráčková: Nechá si zlomiť nohy, aby ich mala o niekoľko centimetrov dlhšie. Postup je brutálny

11.06.2024, 08:00
Celebrity

Ikonická Barbie sa stala inšpiráciou a idolom mnohých dievčat a žien. Niektoré sú dokonca ochotné podstupovať plastické operácie, len aby sa dokonale krásnej bábike podobali čo najviac. Česká „Barbie“ Gabriela Jiráčková (24) je toho jasným príkladom. Pri plastických operáciach je nezastaviteľná.

Jiráčková už má od svojej pôvodnej vizáže na míle ďaleko. Jej tvár je prehliadkou odvedenej práce niekoľkých plastických chirurgov. Zväčšené poprsie samozrejme nesmie chýbať. No neváhala by ani nad inou bizarnou operáciou.

Rozbieha kariéru

Gabriela Jiráčková je u našich susedov v Čechách dobre známa ako žena, ktorá sa snaží podobať na kultovú bábiku Barbie. Najnovšie sa táto len dvadsaťštyri ročná kráska snaží rozbehnúť kariéru speváčky. Práve to ju donútilo opäť ľahnúť pod skalpel. Okrem toho, že si nechala vyplniť a zvýrazniť lícne kosti, podstúpila aj zdvihnutie jej obrieho poprsia, ktoré pod vplyvom svojej váhy prirodzene klesalo. Zdá sa, že Barbie pracuje na tom, aby svojim fanúšikom predviedla na pódiu komplexný zážitok a to nie len spevácky, ale aj tanečný: „Nechala som si operatívne trochu zdvihnúť prsia, predsa len sú dosť ťažké a tanečné choreografie náročné, tak aby všetko sedelo na svojom mieste.“ Prezradila speváčka pre portál blesk.cz.

Predĺženie nôh

Pri pohľade na Gabrielu možno mnohým preblesne hlavou, že na jej postave by skutočne nič nemenili. Ona by však jeden zákrok predsa len zvažovala. Jediné, čo jej v tom bráni je dlhá rekonvalescencia. Ide o novú kórejskú metódu na predlženie nôh, kedy sa väčšinou do zlomenej stehennej kosti vkladá zariadenie, ktoré kosť dokáže predĺžiť o 3 – 6 centimetrov: „Keby som mala tri roky čas na rekonvalescenciu, hneď by som do toho šla!“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:50