Chýba vám vo vzťahu romantika a vášeň?dreamstime
StoryEditor

Máj lásky čas: Vneste do vzťahu romantický nádych, vďaka ktorému opäť rozpálite iskru

12.05.2024, 09:00
Vzťahy

Je úplne normálne, že sa s partnerom po nejakom čase dostanete vo vzťahu do stereotypu. Ak však každý váš deň vyzerá ako opakujúca sa rutina, mali by ste s tým niečo urobiť. Pomôcť vám môže práve mesiac máj, ktorý je symbolom lásky. Zistite, ako vniesť do vzťahu stratenú romantiku.

Či už sa nachádzate v dlhodobom vzťahu alebo manželstve, po čase sa môže stať, že sa dostanete do stereotypu. Vzájomne sa vo všetkom poznáte, viete predpovedať každý krok a už vás nič len tak neprekvapí. Práve toto je znakom toho, že sa z vášho vzťahu vytratila iskra a romantika. Ak túžite opäť pocítiť lásku či zamilovanosť, mali by ste na tom začať pracovať už teraz. Zistite, ako môžete opäť nájsť stratenú romantiku.

Zažite niečo nové

Ak vám chýba vo vzťahu romantika, skúste začať robiť niečo, čo ste doposiaľ neskúšali. Skúsiť môžete nejaký spoločný koníček, pri ktorom sa zabavíte, strávite spolu čas a posilníte puto. K aktivitám, ktoré opäť prebudia lásku, patrí napríklad beh, turistika alebo iný šport. Takisto sa nemusíte báť ani adrenalínových aktivít alebo návštevy kina či divadla.

Nezabúdajte na pekné slová či dotyky

S prebudením romantiky vám môžu pomôcť aj pekné slová. Pochváľte partnera, keď niečo spraví, dajte mu nejakú novú romantickú prezývku, viac mu ďakujte a odpúšťajte. Takisto nezabúdajte ani na dotyky. Dajte mu pusu pred odchodom do práce, objímte ho len tak počas dňa alebo ho hladkajte pri pozeraní televízie.

Zvádzajte sa navzájom

Romantiku je potrebné vniesť aj do spálne. Zaobstarajte si preto nové erotické oblečenie a preveďte mu ho, keď to bude najmenej čakať. Vyskúšať spolu môžete aj nezvyčajné miesta na milovanie, ako je napríklad sprcha, kuchynský stôl či zem. Omnoho viac sa zamerajte na zvádzanie, vďaka ktorému to bude medzi vami neustále vrieť.

Urobte si nové zvyky

V neposlednom rade je dôležité, aby ste si z niektorých aktivít urobili zvyk. Či už to bude každý deň spoločná večera, raz za týždeň rande či prechádzka alebo sobotná masáž s kúpeľom. Jednoducho, každý jeden z týchto zvykov vám pomôže prebudiť romantiku a posilniť puto medzi vami.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:44