Ženy s vlasmi v cope presne vedia, čo chcú.dreamstime
StoryEditor

Váš účes čo to napovie aj o vašom intímnom živote. Ktoré ženy sú najväčšie divošky?

16.04.2024, 14:00
Vzťahy

Vlasy sú považované za korunu ženskej krásy a či chcete, alebo nie, dokážu o vás čo to prezradiť. Pri rôznych životných udalostiach či zmenách je práve nová farba či strih vlasov tým, čo ženy v mnohých prípadoch podstúpia ako prvé. A ako je to teda s vašim účesom a intímnym životom?

Najmä muži vcelku radi hádajú, aká je žena asi milenka na základe jej správania, temperamentu, ale aj farby vlasov či účesu. Potvrdzujú to dokonca niektoré chronicky známe tvrdenia o ženách s ryšavými vlasmi či o nežných blondínkach.

Vlasy v cope

Pre mnoho žien spočíva úprava ich vlasov predovšetkým v tom, že si ich zopnú do chvosta, alebo vrkoča. Tento účes je praktický a v podstate pôsobíte behom pár minút dokonale upravená. Ženy, ktoré nosia pravidelne takto upravené vlasy údajne majú rady nad mužmi pevnú ruku. Naopak vrkoče sú akýmsi symbolom submisivity.

Kučeravé vlasy

Ženy s prirodzene kučeravými vlasmi mužov dostanú svojou vynaliezavosťou a spontánnosťou. Nudiť sa s nimi v posteli určite nebudete. Ich túžba po intimite je mnohokrát taká veľká, že to prekvapí aj ich partnerov. Úplným opakom sú vraj ženy s vlnitými vlasmi. Tie preferujú skôr romantické milovanie, nehu a lásku. O žiadnej „divočine“ v ich prípade nemôže byť ani reč!

image

V ženách s kučeravými vlasmi sa skrývajú poriadne divošky!

dreamstime

Krátke vlasy

Ak ste nositeľkou mikáda, či inak ostrihaných vlasov, ktoré sú možno trošku asymetrické, zrejme veľmi dobre viete, čo na vás v posteli platí. Chcete, aby v nej boli dodržiavané určité pravidlá a hlavne nech je to bez zbytočných rečí. Nemáte problém milencovi presne povedať a ukázať čo máte rady. A oni často vašu priamosť aj ocenia. No len v prípade, že nenarazíte na dominantného alfa samca, ktorý by mal rád všetko pod svojou taktovkou.

image

Asymetrické účesy o vás prezradia, aké ste v posteli.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09