Bývalá kráľovná krásy skončila v nemocnici.Instagram/Magdalena Sebestova
StoryEditor

Magdaléna Šebestová skončila v nemocnici! Takto podcenila bezpečnosť

15.04.2024, 09:00
Celebrity

Magdaléna Šebestová si zrejme tak skoro vietor vo vlasoch z pohodlia kolobežky užívať nebude. Práve tá sa jej totiž stala osudnou. Bývalá misska podcenila bezpečnosť a doplatila na to pádom, kvôli ktorému dokonca skončila v nemocnici.

Kolobežkári sa stali bežnou súčasťou našich ciest a chodníkov. Tento atraktívny, lacný a cool prepravný prostriedok si obľúbila aj samotná modelka. No skončila kvôli nemu a svojej neopatrnosti na vozíčku.

Obaja v nemocnici

Magdaléna Šebestová tvorila pred niekoľkými rokmi pár s Jánom Ďuricom, s ktorým má spoločnú dcéru Ninu. Zaujímavosťou je, že v priebehu pár dní obaja navštívili nemocnicu. No samozrejme každý inú a za iných okolností. Kým futbalista sa teší z nového prírastku do rodiny, keďže sa mu len pred pár dňami narodil vytúžený syn, Magdaléna musela podstúpiť nedobrovoľnú návštevu nemocnice, pretože spadla z kolobežky. Nočnú jazdu mestom si zrejme bývala misska raz a navždy zapamätá. Toto odkázala svojim fanúšikom: „Poučenie z noci...Nikdy sa na kolobežke nekochajte okolím, ale pozerajte na cestu. Strašne veľa obrubníkov je všade. Potrhané väzy vitajte!“

image

Kvôli pádu z kolobežky skončila v nemocnici.

Instagram/Magdalena Sebestova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:06