Toto všetko o sebe prezrádzate počas sexu.dreamstime
StoryEditor

Reč tela pri sexe: Toto všetko o sebe prezrádzate počas milovania

02.02.2024, 17:00
Vzťahy

Vedeli ste o tom, že s partnerom komunikujete aj pri sexe? Síce je to nevedomá konverzácia, no rečou svojho tela prezrádzate tomu druhému mnohé. Nielenže tak môžete zistiť, čo sa partnerovi páči, ale aj to, akú má náladu. Rovnako je to samozrejme aj naopak. Pozrite sa, čo všetko o sebe prezrádzate pri sexe.

Ak túžite posilniť vzťah s partnerom a prehĺbiť intimitu, mali by ste si vzájomne začať všímať reč tela pri sexe. Počas milovania totiž obaja vysielate signály, vďaka ktorým sa môžete dozvedieť, čo sa tomu druhému páči, čo nie alebo v akom ste rozpoložení. Vďaka tomu, že porozumiete svojej sexuálnej reči, môžete si milovanie užiť omnoho viac. Pozrite sa, čo všetko o sebe prezrádzate pri sexe.

Pohľad do partnerových očí

Zvyknete sa pred sexom usmievať alebo uprene pozerať partnerovi do očí? Podľa odborníkov tým vysielate signál, že máte chuť na milovanie a túžite po partnerovi. Takýmto spôsobom s ním flirtujete a pozývate ho do postele.

Menštruácia sa blíži

Ak sa pred sexom máte chuť maznať a počas milovania ste vo vedení, partnerovi tým naznačujete, že sa blíži začiatok menštruácie. Pred cyklom totiž môžete mať väčšiu chuť na sex, ste sebavedomejšie a dominantnejšie. Okrem toho túžite po romantike, ale zároveň po niečom novom, nepoznanom.

Prehrabovanie vo vlasoch

Dotýkate sa počas sexu partnerovej tváre alebo sa mu prehrabujete vo vlasoch? Prezrádzate tým o sebe, že mu chcete byť čo najbližšie a netúžite len po fyzickom, ale aj emocionálnom spojení. Zároveň tým ukazujete, že mu plne dôverujete a ste otvorená všetkému.

Dotyky na hrudi

Dotýkate sa niekedy partnerovej hrude? Podľa odborníkov tým naznačujete, že má vaša polovička spomaliť a prestať sa ponáhľať. Keďže ženám trvá dosiahnutie vrcholu o čosi dlhšie, takýto signál môže byť pre mužov naozaj vďačný.

Ruky za hlavou

Čo robíte pri sexe, keď chcete, aby bol partner na vrchu a viedol celý chod milovania? Pravdepodobne si ľahnete a položíte ruky za hlavu. Týmto pádom dávate svojmu partnerovi najavo, že túžite byť ovládané a submisívne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:22