Aj muži sa poctivo pripravujú na stretnutie.dreamstime
StoryEditor

Áno, aj muži sa pripravujú na prvé rande: Toto sú ich najzvláštnejšie rituály pred stretnutím so ženou

17.01.2024, 08:01
Vzťahy

Máte pocit, že investujete do prvého rande príliš veľa času a energie? Nemusíte sa báť, nie ste samy. Totiž, nielen ženy, ale i muži majú pred prvou schôdzkou svoje rituály, vďaka ktorým si myslia, že u opačného pohlavia uspejú. Neuveríte, aké zvláštne veci robia chlapi pred prvým rande.

Nemusíte si vyčítať, ak sa na prvé rande pripravujete ako by malo byť vaše posledné. Je úplne normálne, že sa snažíte uspieť u muža svojich snov. Verte či nie, rovnako sa snaží uspieť aj on. Ak mu nie ste ľahostajné a netúži len po nezáväznom flirte, pravdepodobne sa pred prvým stretnutím správa podobne ako vy. Samozrejme, nemaľuje sa a neskúša si dvadsať outfitov, z ktorých si napokon aj tak vyberie ten prvý. Muži majú vlastné rituály, niektoré dokonca môžu byť pre ženy zvláštne, no podľa nich sú postačujúce na úspech pri prvom rande. Pozrite sa, čo robia muži predtým, než sa objavia na stretnutí s vami.

Ovoňajú si tričko

Predtým, než muži opustia svoj byt, ovoňajú si tričko, aby zistili, či sa dá ešte raz obliecť. V prípade, že by trochu páchlo, no iné si obliecť nechcú, pretože majú pocit, že im práve tento kúsok prinesie šťastie, použijú o čosi viac dezodorantu.

Nové boxerky

Ženy si zvyknú pred prvým rande zaobstarať novú sexi spodnú nielizeň a muži robia presne to isté. Medzi najčastejšie výdavky mužov pred prvou schôdzkou patria boxerky a ponožky. Tie si kupujú aj v prípade, že ich možno nikdy neuvidíte.

Dohoda s kamarátom

Muži sa zvyknú pred stretnutím s vami pochváliť svojim kamarátom, že idú na rande. Takisto sa stáva, že sa s niektorým z nich dohodnú na tom, aby im v určitom čase zavolal alebo napísal. Robia to v prípade, ak by bolo rande katastrofálne a oni sa tak mohli presunúť na iné miesto.

Pár kľukov naviac

Kto by nechcel vyzerať na prvom rande sexi a vypracovane? Muži sa snažia byť v tomto ohľade vždy pripravení. Pred stretnutím rýchlo urobia ešte pár kľukov, aby boli bicepsy krásne pevné. Dokonca sú aj takí, ktorí sa v návale energie a stresu rozhodnú prvýkrát či po dlhom čase navštíviť v ten deň posilňovňu v domnienke, že si po jednej návšteve stihnú vyrobiť sixpack. Jednoducho, túžia byť dokonale pripravení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:57