Mužov na starších dámach lákajú najmä ich skúsenosti.dreamstime
StoryEditor

Toto sú dôvody, prečo chcú mať muži v posteli staršie ženy

15.01.2024, 14:00
Vzťahy

Ak máte o mužoch predstavu, že chcú mať v posteli najmä mladé, krásne ženy, ste na omyle. Rovnako ako ony, ich priťahujú aj staršie dámy, ktoré už majú čo to za sebou. Okrem sexuálnych skúseností na nich oceňujú aj to, že presne vedia čo chcú a vedia to aj povedať. A poriadne nahlas.

Zrejme neexistuje pravidlo, ktoré by platilo vždy a na všetkých. Najmä o mužoch však má nežnejšie pohlavie často predstavu, že ich viac než staršie ženy, priťahujú tie mladé, plné energie. No opak je pravdou.

Skúsenosti nadovšetko  

Mužov na ženách rozhodne priťahujú ich sexuálne skúsenosti. Súvisí to najmä s tým, že aj keď možno mali dlhodobo len jedného partnera, mali dostatok času pochopiť, po čom muži túžia. A v neposlednom rade vedia veľmi dobre aj to, čo majú radi ony a čo im pri sexe robí dobre. A čo môže viac potešiť muža, než dobre odvedená práca?

Bez nátlaku

Okrem toho si mnohokrát muži chcú užiť len nezáväzný sex. Bez toho, aby ich partnerky od nich niečo očakávali. U starších dám už nemusia počítať s tým, že by si jedného dňa rady založili rodinu. S najväčšou pravdepodobnosťou už majú odrastené deti a jediné čo chcú, je užiť si najlepšie roky. A prečo nie aj s mladším zajačikom?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 19:06