Mužov na starších dámach lákajú najmä ich skúsenosti.dreamstime
StoryEditor

Toto sú dôvody, prečo chcú mať muži v posteli staršie ženy

15.01.2024, 14:00
Vzťahy

Ak máte o mužoch predstavu, že chcú mať v posteli najmä mladé, krásne ženy, ste na omyle. Rovnako ako ony, ich priťahujú aj staršie dámy, ktoré už majú čo to za sebou. Okrem sexuálnych skúseností na nich oceňujú aj to, že presne vedia čo chcú a vedia to aj povedať. A poriadne nahlas.

Vedia si to užiť

Dámam, ktoré už majú niečo za sebou ide v prvom rade o to, aby si sex užili. Neznamená to, že na svojho partnera neberú ohľad a že mu nedoprajú rozkoš a vzrušenie. Skôr na nich mužov priťahuje ich živelnosť a živočíšnosť. To, že nepotrebujú za každých okolností vyzerať tip – top, neriešia ako pri sexe vyzerajú ani to, či majú práve oblečenú sexi spodnú bielizeň.

Bez nárokov

Posledná pozitívna vec, na ktorej sa muži, ktorí mali v posteli dámy v zrelšom veku zhodujú je, že od nich nemajú žiadne zvláštne očakávania. Žiadne pozývanie na večere, odpisovanie na správy či niekoľko minútové telefonáty. Nenárokujú si jednoducho na žiadnu pozornosť. Aj to vedia muži oceniť. Predovšetkým tí, ktorí netúžia po záväzkoch, ale vyhovuje im napríklad aj ich staromládenecký život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 13:09