Obdarujte svojho partnera erotickou pomôckou.dreamstime
StoryEditor

Erotické hračky pre pánov? Niektoré sľubujú skutočne skvelý sexuálny zážitok

11.06.2023, 14:00
Vzťahy

Chcete svojho partnera potešiť a prekvapiť? Verte nám, že nič mu neurobí takú radosť ako poriadna dávka erotiky. Ak navyše do vašej spálne prinesiete nový vietor v podobe sexuálnych hračiek máte vyhraté. Tentokrát však nemyslite na seba, ale na neho!

Aj pre pánov je ponuka sexuálnych hračiek či pomôcok viac než široká. Stačí sa odviazať, uvoľniť a užiť si dokonalý sex. Hračky sú tiež riešením pre páry ktoré sú od seba na nejaký čas odlúčené, alebo majú vzťah na diaľku.

Horúca linka

Samozrejme, že vzájomnej blízkosti a sexu s partnerom či partnerkou sa nič nevyrovná. Na sexuálnom živote však musíte pracovať aj počas chvíľ ak s partnerom nemôžete byť spolu. Práve vtedy najviac oceníte ak budete mať po ruke hračky ktoré vám pomôžu dosiahnuť vrchol aj bez jeho prítomnosti. Ak si navyše dáte video hovor, budú tieto chvíle pre vás oboch nezabudnuteľné.

Masturbátor pre mužov

Jednou z najsexi hračiek vôbec sú masturbátory pre mužov. Sú to napodobneniny úst, vagíny, ale aj análneho otvoru. Tu si teda páni môžu vybrať to čo majú najradšej, alebo majú príležitosť vyskúšať niečo, čo im chýba. Masturbátory sú vyrábané z nezávadných materiálov ktoré sú častokrát tak prepracované, že sú vernou kópiou týchto partií. Pre fajnšmekrov sú dokonca v ponuke aj odliatky intímnych partií niektorých porno hviezd. Za tie si však samozrejme musíte priplatiť. Výhodou je, že vám budú k dispozícii kedykoľvek budete mať chuť.

image

Na výber je toho viac než dosť. Stačí sa rozhodnúť.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:13