Tieto trendy budú vládnuť roku 2024.dreamstime
StoryEditor

Niektoré sú priam zvrátené: Pozrite sa, aké sexuálne trendy budú kraľovať v roku 2024

31.12.2023, 11:00
Vzťahy

Túžite s partnerom po vzrušujúcom milostnom živote, no neviete, ako na to? Čo keby ste sa odosobnili a vyskúšali niečo nové? Nebojte sa, nemusíte robiť v posteli krkolomné polohy, ale naopak by ste mali spoznať sexuálne trendy roku 2024. Možno vás jeden z nich natoľko zaujme, že ho s parterom budete chcieť vyskúšať.

Ste so svojím milostným životom naozaj spokojné? Keďže sex zohráva vo vzťahoch veľmi dôležitú úlohu, mali by ste s ním byť spokojné. Samozrejme, nie vždy všetko vyjde podľa vašich predstáv, no ak ste napríklad so svojím partnerom už dlho a od začiatku chodenia ste v posteli nič nezmenili, pravdepodobne ste sa dostali do stereotypu, takže je normálne, že sa vaša spokojnosť pomaly znížila. Ak sa naozaj milujete a túžite si užiť sex naplno a chcete znovu pocítiť vášeň, pripravili sme si pre zoznam sexuálnych trendov, ktoré budú IN v roku 2024. Ktorý z nich vyskúšate pri najbližšom milovaní?  

Grinding

K najnovším sexuálnym trendom roku 2024 bude takzvaný grinding. Jedná sa o uspokojovanie pomocou čohokoľvek, čo sa nachádza okolo vás. Trieť svoje intímne partie môžete napríklad o operadlo sedačky, paplón, vankúš, plyšovú hračku, stôl či vlastné končatiny. Ak vám príde zvláštne trieť sa o nábytok v domácnosti, môžete si zaobstarať grinding hračky, ktoré sú určené na tento typ uspokojovania.

Vzťahové voľno

Ďalším sexuálnym trendom je vzťahové voľno. Mnohé z vás sa nachádzajú v dlhodobom vzťahu, v ktorom ste sa možno dostali do stereotypu, máte problémy v posteli alebo riešite neustále konflikty. Tento trend však nebude slúžiť na opravu vzťahu s partnerom, ale so samými sebou. Dôležité bude naopak v roku 2024 skúmanie osobného rastu, cieľov a sebaobjavovania.

Novinky v oblasti sexuálnych hračiek

Aj v oblasti sexuálnych hračiek budete mať čo skúmať. Vyskúšať napríklad môžete designové erotické pomôcky, ako je napríklad vibrátor v podobe kameňa či tlakový vibrátor v tvare rúžu. Takisto sa oplatí zaobstarať lubrikačný gél, ktorý má za úlohu stimulovať erotogénne zóny, hriať či brnieť.

Viac skúšania nepoznaného

V roku 2024 bude v sexuálnej oblasti trendy naozaj čokoľvek. Dôležité je, aby ste sa s partnerom nebáli skúšať a odhalili nepoznané. Je úplne jedno, či si zaobstaráte novú hračku, oblečenie alebo sa dáte nahovoriť na skupinový sex. Jednoducho, váš milostný život by mal fungovať aj po rokoch a dopomôcť mu k tomu môže práve skúšanie nových vecí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:24