Vianočný sex prebudí stratenú iskru a sexuálnu žiadostivosť.dreamstime
StoryEditor

Vianočný sex musíte vyskúšať: Vďaka týmto trikom bude pre vás oboch nezabudnuteľný

22.12.2023, 19:00
Vzťahy

Vianoce nie sú len čas, kedy môžete obdarovať blízkych, najesť sa dobrého jedla alebo zrelaxovať pred televízorom. Cez tieto kúzelné sviatky máte aj možnosť zblížiť sa viac s vaším partnerom, a to najmä po intímnej stránke. Pozrite sa, prečo by ste mali vyskúšať vianočný sex a ako na to, aby bol nezabudnuteľný.

Cez sviatky máte konečne možnosť aspoň na chvíľu zabudnúť na pracovné povinnosti, ktoré často stoja za stresom, nedostatkom energie a nechuťou k sexu. Keďže sa najbližšie dni môžete naladiť na kúzelnú atmosféru Vianoc, užiť si pokoj a väčšiu spokojnosť, nemali by ste zabúdať ani na partnera. Podľa vedcov je totiž vianočný sex skvelým spôsobom, ako zrelaxovať a prebudiť iskru či sexuálnu žiadostivosť. Ak neviete, ako na to, pripravili sme si pre vás zopár tipov, vďaka ktorým bude sex na Vianoce naozaj nezabudnuteľný.

Sex ako darček

Ak neviete, čím partnera obdarovať na Vianoce, verte, že sa najviac poteší niečomu intímnemu. Siahnuť môžete napríklad po erotickom oblečení alebo nejakej sexuálnej hračke. Napokon je dôležitý aj moment prekvapenia. Zabudnite na to, že mu oblečenie zabalíte do krabičky. Rovno si ho dajte na seba a darujte mu zmyselný striptíz. Rovnako tak nič nepokazíte masážou pri aromatických sviečkach, ktoré nabudia oboch vášňou.

Zahrajte sa

Ste na Vianoce sami a nechcete sviatky stráviť len pred televízorom či prejedaním sa koláčov? Zahrajte sa s partnerom nejakú hru. Či už to bude človeče, karty alebo nejaká iná spoločenská hra, buďte kreatívne a zahrajte si ju s vyzliekaním. Skvelou voľbou samozrejme môžu byť aj erotické hry, pri ktorých na to rozhodne nepôjdete pomaly a dokonca možno vyskúšajte aj niečo nové.

Splňte si vzájomné túžby

Keďže Vianoce sú sviatkami, počas ktorých by ste si mali splniť aj tie najtajnejšie túžby, porozprávajte sa s partnerom o tom, čo sa mu páči, čo naopak nie a čo by chcel vyskúšať. Možno sa dozviete, že by si chcel zahrať rolovú hru alebo skúsiť nejakú krkolomnú sexuálnu polohu. Samozrejme, nezabudnite mu povedať ani o svojich túžbach a ihneď ich zrealizujte. Verte, že vďaka tomu sa omnoho viac zblížite, a to najmä na intímnej úrovni.

Zapojte zmysly

Aby bol vianočný sex naozaj nezabudnuteľný, využite všetok voľný čas a kreativitu. Pomôcť vám môže napríklad zapojenie niektorých zmyslov do intímnych hrádok. Pre začiatok vyskúšajte chuť. Nájdite v chladničke jedlá, ktoré by mohli vzbudiť vášeň, zaviažte si obaja oči a ochutnávajte spolu nielen jedlá, ale aj jeden druhého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 01:53