Tieto nedokonalosti na vás muži nevidia.dreamstime
StoryEditor

Riešime ich neustále, no ich vôbec nezaujímajú: Tieto nedostatky na vašom tele mužov absolútne netrápia

08.12.2023, 17:00
Vzťahy

Možno si to neuvedomujete, no muži častokrát nevidia to, čo vidíme my ženy. Tým máme na mysli aj nedostatky, ktoré sa snažíme zakrývať, čo to ide. Bohužiaľ, muži niektoré nedokonalosti absolútne neriešia a vôbec si ich na našom tele nevšímajú, takže s ich maskovaním môžete prestať. Pozrite sa, o ktorých nedostatkoch je reč.

Snažíte sa zakryť každý nedostatok na vašom tele len preto, aby ste sa páčili svojej polovičke? Robíte chybu. Váš partner by vás totiž v prvom rade mal milovať takú, aká ste a v druhom rade si musíte uvedomiť, že on si niektoré nedokonalosti vôbec nevšíma. Pozrite sa, ktoré nedostatky nemusíte pred muži maskovať.  

Ach, tie vrásky

Bojíte sa známok starnutia a najmä prvých vystupujúcich vrások? Prestaňte s tým. Aj keď to bude znieť akokoľvek zvláštne, váš partner si ich rozhodne nevšimne. Ženy totiž častokrát zveličujú a skutočnosť je úplne iná. Takže z vašej vrásky cez celú tvár môže byť v skutočnosti malá čiarka, ktorú vidno len pod ostrým svetlom. Snažte sa preto nezakrývať túto nedokonalosť. Muži ju jednoducho nevidia, a ak aj áno, nie je pre nich odpudzujúca.

Jazvičky a znamienka krásy

Máte jazvičku na tvári po nejakom zranení či akné, väčšie materské znamienko alebo jazvu po cisárskom pôrode? Ak sa trápite pre tieto nedostatky a snažíte sa ich zakrývať pod nános mejkapu či oblečenie, robíte chybu. Váš partner a pravdepodobne ani vaše okolie tento problém nevidí, a preto by ste sa mali prestať hanbiť za niečo, čo si iný nevšímajú.

Malé, veľké či ovisnuté

Mnohé ženy si myslia, že mužom sa páčia pevné a veľké prsia, ktoré sú priam dokonalé nielen v každom outfite, ale aj bez neho. Ak patríte k takýmto ženám ja vy, mali by ste vedieť, že mužom je úplne jedno, či sú vaše prsia malé, veľké, ovisnuté alebo pevné. Nebojte sa a vystavte ich na obdiv.

Kilá navyše

Takmer každá z vás rieši nadbytočné kilá, ktoré nie a nie dole. Trápite sa pre ne aj vy? Mali by ste však vedieť, že muži nevidia nadbytočné kilogramy, celulitídu a dokonca ani strie. Práve naopak sa im páči, ak žena dokáže byť sebavedomá v nedokonalom tele a nezakrýva sa za vrstvy oblečenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:42