Sú muži, ktorí sa do svadby veľmi ponáhľať nebudú.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite na svadbu! Tento typ sa s vami nikdy neožení

24.11.2023, 14:00
Vzťahy

Ste už vo veku, alebo v životnom štádiu, kedy si hľadáte partnera, s ktorým by ste sa rada videla pred oltárom? Potom nemáte čas strácať čas s niekým, kto má v živote úplne iné priority a vás má len na skrátenie dlhej chvíle. Vďaka niektorým signálom budete okamžite vedieť, aké má s vami dotyčný plány. A či vôbec nejaké má.

Dozvedieť sa po rokoch vzťahu, že s partnerom máte úplne iné predstavy o vašom budúcom živote môže byť pre vás zdrvujúce. Najmä, ak ste vo veku, kedy začínate túžiť po rodine a tiež po tom, aby ste počuli biť svadobné zvony, a nie len biologické hodiny.

Dáva  si na čas

Poznáte ten pocit, keď ste zaľúbená a chceli by ste to vykričali celému svetu? Najradšej by ste zvolali hromadné stretnutie, na ktorom by ste lásku svojho života predstavili rad radom všetkým. Od priateľov, cez známych až po blízku a vzdialenú rodinu. Chcete sa predsa podeliť o svoje šťastie, no v kútiku duše tak trošku túžite aj po tom, aby vám ho vaši najbližší „odobrili“. A on? Nič. Ak po mesiaci randenia nezorganizuje rodinný obed, nič sa nedeje. Je to skoro. A zároveň viete, že každý to má inak. Ak sa však do predstavovania rodine veľmi nehrnie ani po niekoľkých mesiacoch spoločného stretávania sa, zbystrite pozornosť! Navyše ak spolu trávite veľa času.

Nepredstaví vás

Rovnako znepokojujúce je, ak nepoznáte jeho priateľov, s ktorými sa pravidelne stretáva. Nemusíte na všetky akcie chodiť ako jeho pekný prívesok, no z času na čas by vás na drink v spoločnosti jeho blízkych mohol zobrať. Ak sa však neustále vyhovára a neurobí to ani po tom, ako vy sama prejavíte záujem ich spoznať, vedzte, že tu nie je všetko v poriadku. Ideálna bude priama konfrontácia. Opýtajte sa ho, aký má na to dôvod. No pozor na výhovorky. Už máte dosť rokov na to, aby ste verili odpovedi, že vás chce mať sám pre seba a podobne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:27