Sú muži, ktorí sa do svadby veľmi ponáhľať nebudú.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite na svadbu! Tento typ sa s vami nikdy neožení

24.11.2023, 14:00
Vzťahy

Ste už vo veku, alebo v životnom štádiu, kedy si hľadáte partnera, s ktorým by ste sa rada videla pred oltárom? Potom nemáte čas strácať čas s niekým, kto má v živote úplne iné priority a vás má len na skrátenie dlhej chvíle. Vďaka niektorým signálom budete okamžite vedieť, aké má s vami dotyčný plány. A či vôbec nejaké má.

Hneď odchádza

Každý v určitej etape vzťahu príde do bodu, kedy sa so svojim partnerom začne baviť o budúcnosti. O plánoch, o predstavách. Jasným signálom, že to možno cíti inak ako vy je, ak sa do tejto debaty, hoci len hypotetickej vôbec nepúšťa, prípadne vás stopne hneď na začiatku, alebo vám rovno povie, že na takéto kroky ešte nie je pripravený.

Ani euro

Človek, ktorý s vami ráta do budúcnosti nemá problém do vás investovať. A nehovoríme len o drahých daroch. Investovať môže do vás svoj čas, zoberie vás na výlet či dovolenku. A vôbec to nemusí byť o tom, že to má celé platiť len on. Ak však s nejakým nápadom vôbec nepríde, alebo dokonca odmieta aj tie vaše, asi sú jeho záujmy úplne inde. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 06:31