Žiarlivosť je jednou z príčin, prečo ženy chcú kontrolovať partnerov telefón.dreamstime
StoryEditor

Ženy priznali, prečo svojim partnerom kontrolujú telefón. Toto vás prekvapí!

29.10.2023, 08:00
Vzťahy

Hoci je kontrolovanie partnerovho telefónu vážnym narušením súkromia a zatrasie to základmi nejedného vzťahu, predsa len si takéto nájazdy niektoré dámy neodpustia. Vedie ich k tomu nie len žiarlivosť, ale aj neistota a zvedavosť. Anonymne sa priznali k tomu, o čom ste len tušili.

Mnoho žien považuje to, že si tajne pozrú partnerov telefón za ich osobné zlyhanie. Aj napriek tomu si však nevedia pomôcť a niekedy sa uchýlia k tomu, čo sa len veľmi ťažko priznáva.

Sklamanie

Prvým dôvodom, prečo ženy kontrolujú partnerov telefón je, že už ich raz sklamal. Či už formou nevery, alebo „nevinného“ dopisovania si s cudzími dámami. Nuž, aj napriek tomu, že často takéto úlety ženy či muži dokážu odpustiť, pachuť nedôvery zostáva. Aj napriek dohode, že za všetkým urobíte hrubú čiaru, neviete manželovi či priateľovi 100 percentne dôverovať. Aj to je dôvod, prečo vás každé pípnutie telefónu vašej polovičky dáva na pozoru a rozsvietia sa vám všetky kontrolky. Za podozrivé považujete takmer všetko. Otočený telefón dole displejom či stíšený režim na telefóne. Ak si navyše telefón berie všade so sebou, máte o dôvod viac byť podozrievavá.

Žiarlivosť

Oproti prvému prípadu dámy, ktoré pozerajú do telefónu zo žiarlivosti na to nemajú pádne dôvody. Aspoň im ho zatiaľ ich partner nedal. Žiarlivosť majú jednoducho v krvi a z času na čas sa radšej na vlastné oči presvedčia, či šteklivé správy nepíšu ich milí aj niekomu inému, než len im. Často tento typ žiarlenia nie je ničím podložený. Špiónky tohto druhu nenechávajú nič na náhodu a telefón prezerajú každú chvíľu. Aby ich pozornosti náhodou niečo neuniklo.

Zvedavosť

Treťou skupinou sú ženy, ktoré túžia preskúmať útroby telefónu z čírej zvedavosti. Nie že by im bolo jedno, čo v ňom nájdu. Nelezú však do neho za účelom odhaliť neveru. O svojom partnerovi často nemajú žiadne pochybnosti, no zaujíma ich, čo si píše s ostatnými ľuďmi, kto mu píše, o čom mu píše. Zväčša sa nedozvedia nič nové, no otázka „Čo ak“ by im nedala dobre spávať. Keby mohli, chceli by vedieť všetko o všetkých. Ak pípne správa niektorej z ich priateliek, okamžite sa pýtajú, kto im píše. Takto to jednoducho majú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 08:06