dreamstime
StoryEditor

Štyri polohy v ktorých vyzeráte ako Bohyne a muži z vás nespustia oči

17.10.2023, 08:00
Vzťahy

Ženy si mnohokrát myslia, že muži si na nich všímajú každý centimeter. Najmä ten, ktorý nie je úplne dokonalý. Nie je to pravda. Ani pri sexe. Takže sa pokojne uvoľnite, zahoďte komplexy a užívajte si sex naplno. Ak však predsa len máte isté zábrany, potom môžete vyskúšať polohy, pri ktorých budú vaše krivky vyzerať skvele.

Váš milenec vás v prvom rade chce vidieť v polohách, v ktorých vyzeráte sexi. Tak mu ten pohľad doprajte a vy zároveň nemusíte riešiť či je vaše brucho ploché, prsia pevné a stehná pekne vyrysované.

Misionár

Misionár je klasika, ktorou nič nepokazíte. Ale zase, povedzme si úprimne, ani neohúrite. Táto poloha však našťastie patrí medzi obľúbené nie len u dám ale aj u mužov. Viete sa vďaka nej dopracovať pomerne rýchlo k orgazmu a skvelý výhľad má nie len váš partner, ale aj vy. A nemusí to byť ani zďaleka taká nuda, ako môže názov tejto polohy napovedať.

Buďte hore

Ak chcete, aby váš milenec horel vzrušením, rozhodne pri vašich milostných hrách nezabudnite na polohu, v ktorej ste vy na ňom, takzvanú „na koníčka“. Nielenže mu doprajte pohľad na vaše prsia, ale zároveň si môže trošku odpočinúť pred, alebo po náročnom výkone. Nasmerujte jeho voľné ruky na miesta, ktoré sú citlivé. Ocení tak nielen pohľad na vás, ale aj vašu proaktivitu.  

image

V tejto polohe vyzeráte neskutočne sexi.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:20