Pozrite sa, o čom ženy najviac klamú vo vzťahoch.dreamstime
StoryEditor

Toto sú najväčšie ženské klamstvá vo vzťahu: Hovoríte ich aj vy?

13.09.2023, 09:00
Vzťahy

Klamať sa síce nepatrí, no občas je pravda omnoho horšia, a tak sa z času na čas nejedna z vás prikloní radšej ku klamstvu. Či už to robíte z lásky, súcitu alebo pre pokoj v rodine, mali by ste vedieť, že existuje niekoľko typov klamstiev, ktoré patria k tým najčastejším. Pozrite sa, o čom najviac klamú ženy svojim partnerom.

My ženy zvykneme klamať z rôznych dôvodov. Či už je to preto, že nechceme raniť partnera, bojíme sa jeho reakcie alebo sa naopak za pravdu hanbíme. Áno, občas by malé klamstvo mohlo byť v poriadku, no ak to robíte pravidelne, môžete vzťahu zbytočne uškodiť. Aby ste lož napokon neobrátila proti vám, pripravili sme si pre vás zoznam najčastejších ženských lží a ich následkoch.

Klamstvá o minulosti

Najčastejšie klamú ženy o svojej minulosti, a to najmä kvôli tomu, že sú nespokojné s tým, aké boli. Či už sa jedná o bývalých partnerov, prácu alebo nejakú závislosť. Ak máte podobné tajomstvo aj vy, pravdepodobne sa snažíte takéto veci prikrášľovať, aby ste pôsobili lepšie. Pozor by ste si však mali dať na to, že nikdy neviete, či sa náhodou neprerieknete a napokon budete musieť vysvetľovať partnerovi viac, akoby ste mu hneď povedali pravdu.

Klamstvá o deťoch

Ženy zvyknú klamať aj o tom, či chcú alebo nechcú deti. Keďže si chcete partnera udržať, pričom on po deťoch ešte netúži, no vy áno, radšej sa prikloníte k názoru, že ešte počkáte. Bohužiaľ, takýmto spôsobom nielenže psychicky trpíte, ale obaja žijete v klame, čo rozhodne vzťahu nepomáha.

Klamstvá o peniazoch

Oklamali ste niekedy partnera v tom, koľko reálne ste zaplatili za nejakú vec? Či už to bola vysnívaná kabelka, topánky alebo návšteva kaderníka. Klamstvá o peniazoch sú vo vzťahoch veľmi časté, no mali by ste vedieť, že majú veľký vplyv na vás oboch. Prestaňte preto klamať partnerovi o svojich zárobkoch, dlhoch alebo o tom, koľko daná vec stála. 

Klamstvá o sexe

Samozrejme, váš partner nemusí vedieť o všetkom z vašej sexuálnej minulosti, no čo sa týka nejakých tráum či predstáv, rozhodne by ste mali byť úprimné. Pomôcť to môže partnerovi pochopiť vaše strachy, ale aj zaručiť väčšie uspokojenie a intenzívnejší sexuálny zážitok. Veď predsa, ide najmä o vašu spokojnosť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:00