Ste ako jing a jang?dreamstime
StoryEditor

Je pre vás ten pravý? Vďaka niektorým signálom v tom budete mať hneď jasno

06.10.2023, 14:00
Vzťahy

Ak máte dvadsať, zrejme pri novom partnerovi nerozmýšľate hneď či je to ten pravý. Iné je to však v prípade, že už máte čo to za sebou a o svojej budúcnosti máte jasnú predstavu. Strácať čas s niekým, o kom o rok či dva zistíte, že máte úplne iné priority, sa vám rozhodne nechce. Niektoré signály vám otvoria oči a vy vďaka ním uvidíte, či tento vzťah má, alebo nemá šancu na prežitie.

Dajte si teda dole ružové okuliare a pozrite  sa na svoj nový objav bez emócií a s nadhľadom. Inak možno stratíte najlepšie roky vo vzťahu, ktorý nebude mať dlhú životnosť.

Hodnoty

To, na čom budete aj v budúcnosti stavať sú hodnoty, ktoré máte. Ak sa vo väčšine z nich zhodujete, je to dobré znamenie, že by všetko mohlo fungovať. Ak sa však v dôležitých názoroch na život rozchádzate, plytváte svoj drahocenný čas. Prvé problémy by nastali hneď v krízových životných situáciách. Čo je však ešte horšie, veľakrát to páry zistia až po narodení detí. A to je skutočne to posledné, čo potrebujete vo svojom živote riešiť.

image

Je pre vás ten pravý?

dreamstime

Správanie

Imponuje vám jeho správanie? Alebo sa niekedy idete od hanby prepadnúť, že mu chýba elementárna slušnosť? Ak ste povedali áno na druhú časť otázky, mali by ste zobrať radšej rýchlo nohy na plecia. Dnes za vás určite hovoria hormóny, vďaka ktorým vidíte svojho vyvoleného v inom svetle a ste možno ochotná mu čo to prepáčiť, no keď sa prvotná eufória vytratí, vy budete čeliť realite v plnej jej kráse. A to sa vám až tak páčiť nemusí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:09