Ste ako jing a jang?dreamstime
StoryEditor

Je pre vás ten pravý? Vďaka niektorým signálom v tom budete mať hneď jasno

06.10.2023, 14:00
Vzťahy

Ak máte dvadsať, zrejme pri novom partnerovi nerozmýšľate hneď či je to ten pravý. Iné je to však v prípade, že už máte čo to za sebou a o svojej budúcnosti máte jasnú predstavu. Strácať čas s niekým, o kom o rok či dva zistíte, že máte úplne iné priority, sa vám rozhodne nechce. Niektoré signály vám otvoria oči a vy vďaka ním uvidíte, či tento vzťah má, alebo nemá šancu na prežitie.

Samostatnosť

Človeka viete v podstate odhadnúť v priebehu niekoľkých dní. Celkom slušný obraz si o ňom dokážete urobiť podľa informácii o jeho práci, či je stabilný, kde býva, aké má vízie do budúcna. Ak je to tridsiatnik bývajúci stále u rodičov, zrejme bude všetko, len nie samostatný. Nelámte však nad ním hneď palicu. Zistite, či má chuť to zmeniť, ale aj to, prečo to doteraz neurobil.

A čo jeho ciele?

A čo tá najdôležitejšia otázka, ktorú potrebujete mať zodpovedanú? Aké sú jeho plány do budúcna? Čo rodina? A deti? Jasné, že na neho tieto otázky a témy nevybalíte v prvých týždňoch randenia, no čím skôr dostanete odpovede, tým lepšie. Vnímajte, či sa mu pri nich ježia chlpy na rukách, alebo je tejto debate prístupný a na rovinu vám povie, ako to vidí a chce on.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 07:04