Niektorí muži jednoducho nedokážu byť verní.pexels
StoryEditor

V týchto štyroch profesiách sa nájde najviac záletníkov. Nemáte ho náhodou doma?

02.10.2023, 21:50
Vzťahy

Nevera nie je nič ojedinelé. Mužom mladé milenky hladkajú ich egá a pomocou nej tiež zažehnávajú krízu stredného veku. Záletníkov nemusíte ani veľmi dlho hľadať. Väčšina z nich má doma stabilné a fungujúce vzťahy, no z času na čas si jednoducho odskočia aj do inej spálne. Muži v niektorých profesiách dokonca k nevere inklinujú oveľa viac, než iní.

Kým teda vhupnete do vzťahu, dobre si vášho vyvoleného preklepnite. Lásku totiž okrem vás môže sľubovať aj iným ženám.

Zdravotníci

Nuž, viete ako to chodí, najmä lekári sú považovaní za najväčších záletníkov. Dlhé roky študujú a na zábavu im počas študentských čias neostáva veľa času. A práve preto si to často kompenzujú práve vtedy, keď sa zamestnajú. Určite tomu prispievajú aj dlhé služby, počas ktorých si možno s milými sestričkami skrátia dlhú chvíľu.

Umelci

Ach tí umelci. Koho by nepriťahovali? Ženy túžia po ich pozornosti a oni si to naplno užívajú. A využívajú. Je predsa také ťažké odolať. Najmä ak sa po vystúpení koná nejaká after párty, ktorá sa nezaobíde bez fanúšičiek. Pozor hlavne na muzikantov. Tu by ste na prstoch jednej ruky dokázali zrátať tých, ktorí boli svojim partnerkám vždy verní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:14