Niektorí muži jednoducho nedokážu byť verní.pexels
StoryEditor

V týchto štyroch profesiách sa nájde najviac záletníkov. Nemáte ho náhodou doma?

02.10.2023, 21:50
Vzťahy

Nevera nie je nič ojedinelé. Mužom mladé milenky hladkajú ich egá a pomocou nej tiež zažehnávajú krízu stredného veku. Záletníkov nemusíte ani veľmi dlho hľadať. Väčšina z nich má doma stabilné a fungujúce vzťahy, no z času na čas si jednoducho odskočia aj do inej spálne. Muži v niektorých profesiách dokonca k nevere inklinujú oveľa viac, než iní.

Manažéri

Workoholici, ktorí v práci trávia často dni aj noci. Muži, ktorí sú úspešní, bohatí a obdivovaní. Majú všetko a všetkých pod kontrolou. Čo chcú väčšinou aj dostanú. Po náročnom dni nie je nič lepšie, než skončiť v náručí nejakej ženy, ktorá im splní všetky želania. Svoju moc si dokazujú aj týmto spôsobom. Aj tu vznikajú často mimo manželské pomery priamo na pracovisko. Pekná sekretárka, či kolegyňa z vedľajšej kancelárie totiž veľmi rýchlo dokážu zamútiť stojaté vody.

Piloti a letušky

Ani v tomto prípade vás dôvody, prečo sú práve títo ľudia neverní veľmi neprekvapia. Aj tu platí, že si v podstate len krátia dlhú chvíľu. V cudzej krajine sa stávajú anonymnými. Veľakrát na jednom mieste ostávajú aj niekoľko dní. Po náročnom lete sa odmenia pohárikom, jedným, dvomi, tromi a už to ide. Krásne letušky, ale aj náhodné cudzinky z baru sa pozornosti sympatických pilotov len potešia. A oni to s radosťou využijú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 15:53