Schudnite priamo v spálni vďaka týmto polohám.dreamstime
StoryEditor

Zacvičte si počas sexu a spáľte kalórie: Tieto polohy vás zbavia nadbytočných kíl

09.09.2023, 17:00
Vzťahy

Možno ste to nevedeli, no nadbytočné kilá nemusíte spáliť len v posilňovni či pri jóge alebo behu. Spáliť kalórie vám totiž môže pomôcť aj sex. Podľa odborníkov stačí, ak budete pravidelne praktizovať tieto sexuálne polohy a sen o dokonalej postave sa stane realitou.

Zabudnite na bicykel, jógu či silový tréning v posilňovni. Nadbytočných kilogramov sa môžete zbaviť aj pri milovaní s partnerom. Existujú totiž sexuálne polohy, pri ktorých dokážete spáliť toľko kalórii, ako napríklad pri behu. Ak teda túžite po dokonalej postave, spojte užitočné s príjemným a schudnite priamo v spálni. Pozrite sa, aké polohy by ste s partnerom mali praktizovať častejšie.

Poloha na psíka

Pri polohe na psíka môžete spáliť približne 60 ž 70 kalórii. Partie, ktoré zapájate a posilňujete najviac, sú stehná, ruky a zadok. V takomto prípade však nemôžete celé úsilie nechať len na partnerovi. Nebojte sa prirážať aj vy, zdvihnite jednu nohu dozadu alebo sa pridŕžajte len na jednej ruke.

Klasický misionár

Ak túžite po pevnom zadku a úzkych bokoch, rozhodne by ste mali častejšie praktizovať misionársku polohu. Pri nej samotnej dokážete spáliť približne 50 kalórii, no ak zodvihnete panvu a začnete s ňou pohybovať, spálite viac ako 130 kalórii.

Po stojačky

Priznajme si, že najviac kalórii môžete aj tak spáliť v stoji, pretože pri takýchto polohách zapájate najviac častí tela. Ak chcete posilniť ruky a ramená, vyskočte na partnera, držte sa ho pevne okolo krku a nechajte ho prirážať. Ak chcete naopak schudnúť zo stehien, pomôcť vám môže stôl, cez ktorý sa predkloníte.

Fúrik

Pevný chrbát a ruky môžete dosiahnuť vďaka polohe, ktorý vyzerá ako fúrik. Spáli´t pri nej môžete okolo 90 kalórii. Dajte sa na štyri a nechajte partnera, aby vám zdvihol boky a nasmeroval ich k svojim intímnym partiám. Takýmto spôsobom sa budete môcť zeme držať len rukami, ktoré teda naozaj dostanú zabrať.

V drepe

Najviac kalórii nepochybne spálite v drepe. Stačí, ak si partner ľahne na chrbát a vy sa nad neho postavíte do polohy drepu. Nielenže budete musieť držať stabilitu, ale môžete si tak vyformovať spodnú časť tela podľa svojich predstáv.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 05:27