Nerušiť?dreamstime
StoryEditor

Váš sex môže byť opäť vášnivý ako na začiatku. Musíte sa však stretnúť na tomto mieste

30.07.2023, 14:00
Vzťahy

Potrebujete nakopnúť váš milostný život, no neviete ako na to? Zbrane v podobe sexuálnych hračiek a kostýmov už máte okukané a potrebujete niečo nové? Pozvite vášho partnera na rande a vopred si rezervujte hotelovú izbu, v ktorej sa spolu po dobrej večeri ocitnete. Vrátite sa tak v čase a prežijete vášnivú noc ako v začiatkoch vášho vzťahu

Hotelová izba vám dáva priestor sa odviazať. Môžete sa sto percentne sústrediť jeden na druhého a užiť si presne taký sex, ktorý ste už v domácom prostredí nemali veľmi dlho.

Pohodlie

Raz za čas je pre znovu nakopnutie sexuálneho života potrebné utratiť aj nejaké financie. Rozhodne si spomedzi širokej ponuky vyberte lepší hotel o ktorom viete, že vám poskytne priestor, v ktorom sa budete obaja cítiť pohodlne a budete sa vedieť odviazať. Vŕzgajúce postele či posteľná bielizeň, ktorá nevonia čistotou vám rozhodne sexuálny apetít nenaštartuje. Ak si teda z času na čas povyrazíte, stavte na kvalitu.

Bez podnetov

Hotelová izba vám v podstate ponúka možnosť stráviť v nej čas bez zbytočných podnetov. Žiadne rozhádzané hračky, nevyložený riad v umývačke, neposkladané oblečenie. Doma sa jednoducho vždy nájde nejaká práca, či povinnosti, ktoré je potrebné urobiť. Na hotelovej izbe máte len jednu „povinnosť“. Tú manželskú. Užiť si sex. Najlepšie ako viete a bez elementov, ktoré odpútavajú vašu pozornosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:49