Nerušiť?dreamstime
StoryEditor

Váš sex môže byť opäť vášnivý ako na začiatku. Musíte sa však stretnúť na tomto mieste

30.07.2023, 14:00
Vzťahy

Potrebujete nakopnúť váš milostný život, no neviete ako na to? Zbrane v podobe sexuálnych hračiek a kostýmov už máte okukané a potrebujete niečo nové? Pozvite vášho partnera na rande a vopred si rezervujte hotelovú izbu, v ktorej sa spolu po dobrej večeri ocitnete. Vrátite sa tak v čase a prežijete vášnivú noc ako v začiatkoch vášho vzťahu

Ako z filmu

Dohodnite sa s partnerom, že si pobyt v hotelovej izbe okoreníte ešte malou hrou. Zahrajte sa na chyžnú, ktorá ho náhodne pristihne počas masturbácie, alebo si dohodnite schôdzku ako milenci. Uvidíte, že sa do tejto roly dostanete oveľa prirodzenejšie a jednoduchšie ako vo vlastnej spálni. To prostredie vám k tomu jednoznačne pomôže. Ak ste pri voľbe hotela nešetrili, nemusíte sa obávať ani tenkých stien, cez ktoré je všetko počuť, či vŕzgajúcej postele. Odviažte sa, tu nemusíte brať ohľad na deti spiace vo vedľajšej izbe, ani na susedov, ktorí by boli svedkom vášho nočného vyčíňania.

Prosím nerušiť

Čo tak zabudnúť na kľučku dverí zavesiť tabuľku „prosím nerušiť“. Aj to do vášho sexu môže priniesť napätie, ktoré zahrá na tie správne miesta. Predstava, že vás niekto počas ranného sexu vyruší v „v tom najlepšom“ je vzrušujúca, čo poviete?

image

Nerušiť?

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 14:54