Svetlo, alebo tma? Čo pri sexe preferujete vy?dreamstime
StoryEditor

Chce mať váš partner pri sexe zhasnuté svetlo? Dôvody vás možno prekvapia

24.07.2023, 14:00
Vzťahy

Tma, alebo svetlo? Čo pri sexe preferujete vy? A zhodnete sa s vašou polovičkou na tom, ako to máte radi? Často sa stáva, že niektoré kroky vášho milenca či milenky vás dokážu vyviesť z rovnováhy, poriadne zamotať vaše myšlienky a privolať množstvo pochybností.

Prekvapilo vás, že váš partner chce mať pri sexe zhasnuté svetlo? V hlave vám idú otázky prečo, či mu na vás niečo vadí, či sa mu na vás niečo nepáči....pravda však môže byť úplne inde.

Komplexy

Najmä ženy sú majsterky sveta vo vytváraní scenárov. Ak náhodou milenec pri sexe zhasne svetlo, okamžite sa spustí spŕška otázok, prečo? Nepáčim sa mu? Pribrala som a nechce sa na mňa pozrieť? Predstavuje si počas sexu niekoho iného? V prvom rade by ste po sexe mali otvoriť túto debatu a partnera sa otvorene opýtať, prečo je pre neho počas intímneho zblíženia príjemnejšia tma, než svetlo. S najväčšou pravdepodobnosťou to zďaleka nie je o vás, práve naopak.

Intímna atmosféra

Mužov, ktorí uprednostňujú tmu pri sexe sme sa opýtali za vás. Jedna skupina potvrdila, že jednoducho je pre nich príjemnejšie a vedia sa oveľa viac uvoľniť, ak je v miestnosti počas sexu príjemné prítmie. Ak v spálni nemajú k dispozícii nočnú lampu, ktorá by im poskytla len veľmi tlmené svetlo, radšej budú po tme, než v úplnom svetle.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:09