Zveďte partnera jednoduchými slovami.
StoryEditor

Zveďte partnera slovami: Bude po vás túžiť viac ako kedykoľvek predtým

06.07.2023, 19:00
Vzťahy

Je pre vás milovanie s partnerom iba zvyk, ktorý vám dáva chvíľkové uspokojenie? Ak by ste chceli vo svojom milostnom živote niečo zmeniť alebo prebudiť dlho stratenú túžbu, musíte začať od úplného začiatku. Niekedy totiž stačia správne slová a môžete dostať partnera tam, kam chcete. Pozrite sa, ktoré to sú.

Niekedy nie sú potrebné ani dotyky na to, aby ste vzbudili túžbu vo svojom partnerovi. Totiž, existujú slová či vety, ktoré dokážu rozprúdiť krv v žilách a zapáliť dlho stratenú iskru vo vašom vzťahu. Ak túžite znovu pocítiť oheň vášne a silnú príťažlivosť, skúste povedať partnerovi niektoré z týchto viet. Verte, že vám okamžite padne ku kolenám a bude po vás túžiť viac ako kedykoľvek predtým.

Pozvite ho do postele

Ak chcete, aby po vás partner túžil o čosi viac, mali by ste sa ho naučiť dráždiť. Zabudnite však na dotyky či letmé náznaky. Na muža musíte ísť priamo. S kľudom mu na rovinu povedzte: „Mám na teba chuť a chcem ťa tu a teraz,“ alebo „túžim sa s tebou milovať, poďme do spálne.“ Môže sa stať, že váš partner po týchto slovách na chvíľu onemie, no nič si z toho nerobte. Nie je zvyknutý od vás počuť niečo tak chtivé.

Neslušne, no živočíšne

Síce by sa neslušné slová nemali používať, pri sexuálnych hrách môžu byť niekedy vítané. Nebojte sa zahrať na zlé dievča, ktoré používa nepekné slová a zvádza nimi partnera. Ak túžite po rýchlo, no vášnivom a živočíšnom sexe, povedzte mu, že chcete, aby vás pretiahol alebo sa odhodlajte aj k neslušnejším výrokom.

Afekt sa do spálne hodí

Afektované ženy vám môžu prísť namyslené či detinské, no čo keby ste vyskúšali použiť ich mimiku a slová pri ďalšom milovaní? Ak neviete, ako na to, môžete si obliecť sexi spodné prádlo, ktoré vás prinúti správať sa inak. Zahrajte sa na ženu, ktorá preháňa všetko, čo hovorí a ktorá zvádza svojho muža každou jednou frázou. Opisujte, čo chcete, aby s vami robil a zároveň ho nadmerne chváľte. Nezľaknite sa však, ak bude mať po celom tele zimomriavky.

Jemné šepkanie

Sexi môže byť aj jemné šepkanie. Či už budete niekde v reštaurácii alebo v kine, stačí, ak mu budete do ucha naznačovať slovami, na čo máte chuť. Rovnako tak môže zabrať aj iný jazyk, ktorému partner nebude rozumieť. Povedzme si to však na rovinu, že muži milujú len jeden jazyk, a tým je nepochybne francúzština.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 23:50