Ženy milujú prekvapenia či hry s hračkami.dreamstime
StoryEditor

Prekvapenia či zmyselné hry: Vie váš partner, čo máte najradšej v posteli?

27.06.2023, 09:00
Vzťahy

Zatiaľ, čo niektoré milujú nežnosť a romantiku, iné uprednostňujú intenzitu a neustále experimentovanie. Aj keď každá z vás obľubuje v posteli niečo iné, podľa výskumov existuje niekoľko praktík, ktoré dokážu ženskú populáciu naozaj uspokojiť. Vie o nich aj váš partner?

Moment prekvapenia

Máloktorá žena má rada stereotyp v posteli. Veď predsa, koho by bavilo neustále praktizovať tie isté polohy či praktiky. Ak by ste chceli partnerku potešiť, snažte sa pri sexe niečím prekvapiť. Či už to bude nová poloha, nepreskúmaná erotogénna zóna, dotyk alebo niečo úplne iné. Verte, že bude vzrušená viac než kedykoľvek predtým.

Klasikou v tomto prípade nič nepokazíte

Samozrejme, nájdu sa aj ženy, ktoré polohu odzadu nemajú veľmi v láske, no pre väčšinu z nich patrí táto pozícia k najobľúbenejším. Môže za to aj fakt, že sa pri nej cítime samy sebou. Nemusíme sa starať o to, ako vyzeráme, ako sa pri sexe tvárime a ľahšie tak dosiahneme orgazmus.

Hračky stoja za vyskúšanie

Kostýmy či iné pomôcky na spríjemnenie sexu sú fajn, no čo keby ste pri najbližšom styku vyskúšali nejakú sexuálnu hračku? Či už to bude vibrátor, štipce, venušine guličky alebo naopak vibračné vajíčko. Verte, že vašu partnerku poteší, ak bude môcť vyskúšať niečo, čo jej prinesie nové a nepoznané potešenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 01:45