Byť single má svoje výhody.dreamstime
StoryEditor

Päť bodov ktoré hovoria, že vy na vzťah jednoducho nie ste stvorený

24.06.2023, 14:00
Vzťahy

Akonáhle prekročíte nejakú pomyselnú vekovú hranicu, začnú sa na vás z každej strany sypať otázky typu kedy si už niekoho nájdete, prečo nemáte žiadného priateľa či priateľku...No kým niekto ide zo vzťahu do vzťahu, vy to máte jednoducho inak. Ak sa stotožníte s nasledujúcimi signálmi, je to jasné: nie ste práve vzťahový typ.

Nikomu nemusíte nič vysvetľovať. Svoj single život si naplno užívate a viete, že keď príde správny čas a človek, budete ochotní vzdať sa všetkého čo vám vaša sloboda prináša.

Prispôsobovanie sa

Máte vo veciach jasno a najradšej si všetko robíte podľa seba. Prispôsobovanie je niečo čo vám robí obrovský problém. Okruh ľudí s ktorými ste ochotní pristúpiť na kompromis je skutočne veľmi úzky. Predstava, že by ste sa museli prispôsobovať partnerovi hoci len minimálne vás dokonca desí.

Sloboda

Sloboda je pre vás kľúčová. Máte rada voľnosť, svoj čas a priestor a aj to, že si s nimi nakladáte podľa svojich predstáv. Rozhodli ste sa ísť na dva mesiace do zahraničia? Jednoducho sa chcete zbaliť bez toho aby ste čokoľvek museli komukoľvek vysvetľovať, nebodaj si pýtať dovolenie, alebo brať na niekoho ohľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:27