Byť single má svoje výhody.dreamstime
StoryEditor

Päť bodov ktoré hovoria, že vy na vzťah jednoducho nie ste stvorený

24.06.2023, 14:00
Vzťahy

Akonáhle prekročíte nejakú pomyselnú vekovú hranicu, začnú sa na vás z každej strany sypať otázky typu kedy si už niekoho nájdete, prečo nemáte žiadného priateľa či priateľku...No kým niekto ide zo vzťahu do vzťahu, vy to máte jednoducho inak. Ak sa stotožníte s nasledujúcimi signálmi, je to jasné: nie ste práve vzťahový typ.

Vetroplach

Vetroplach, dobrodruh, nazvime to akokoľvek. Vy jednoducho máte radi dobrodružstvo a život vo vzťahu či s deťmi ktoré by vás na istý čas pripútali k jednému miestu vás vie poriadne vyplašiť.

Záujmy

Vy nikdy nesedíte v kúte. Neopúšťate sa doma pri pozeraní seriálov a nečinne nesedíte. Vy žijete naplno. Máte množstvo záujmov a každý deň máte v kalendári inú aktivitu. Keď sa tak na tie termíny pozriete, jednoducho medzi nimi na vzťah neostáva žiadny priestor. A ani chuť.

Za každú cenu

Pri výbere partnera nerobíte kompromisy. Nebudete s niekým len preto, že sa to od vás očakáva. Zo spoločenských očakávaní si nič nerobíte. Riadite sa heslom: všetko alebo nič. A buď rad kritérií váš potenciálny partner spĺňať bude, alebo radšej zostanete sami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 07:46