Aj swingers párty má svoje pravidlá.dreamstime
StoryEditor

Swingers party: Na toto ste sa zatiaľ hanbili opýtať

29.05.2023, 14:00
Vzťahy

Swingers party rozhodne nie je pre každého. Účasť na takejto sexom nabitej party by ste mali poriadne zvážiť a s partnerom si niektoré veci vopred odkomunikovať. Len tak predídete zbytočným hádkam či naštrbeniu vášho vzťahu. A tiež prípadnému faux pas priamo na tejto veľkolepej akcii.

Každý občas zatúži po niečom neznámom či zakázanom. A v sexe to platí niekoľko násobne. Ak ste obaja naladení na rovnakú vlnu, nehanbíte sa a chcete zažiť niečo nové, nech sa páči, swingers party je pre vás ako stvorená.

Ako sa pripraviť?

V prvom rade musíte byť obaja presvedčení o tom, že sa takejto párty chcete zúčastniť. Určite sa do ničoho nenechajte dotlačiť partnerom, ani mu nechcite vyhovieť len preto, že ho ľúbite, on po niečom takom túži, no vy sa s tým nestotožňujete. Aj tie najstabilnejšie vzťahy takáto skúsenosť môže rozbiť. Skôr, než si teda zakúpite vstupenku na swingers párty, dohodnite sa s partnerom na tom, ako by vaša účasť mala vyzerať. Určite si hranice ktoré ani jeden z vás neprekročí a túto dohodu rešpektuje a majte ju na pamäti aj keď budete v tom najväčšom sexuálnom vytržení. Skúste si predtým predstaviť svojho partnera v náručí iných žien...a keby len v náručí. Ste s touto myšlienkou stotožnená? Tak potom do toho! Ak však máte pochybnosti, nechajte si ešte extra čas na premyslenie.

Čo môžete očakávať

Ak sa necítite na to, aby ste hneď pri prvej návšteve mali sex s cudzím človekom ba dokonca ľuďmi, pokojne sa môžete pasovať len do pózy, že budete len pozorovať a ostatní budú môcť pozorovať vás. Aj napriek tomu, že budete mať sex so svojim vlastným partnerom, prinesie vám to do vášho sexuálneho života nie len novú skúsenosť, ale aj vzrušenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 04:17