Aj swingers párty má svoje pravidlá.dreamstime
StoryEditor

Swingers party: Na toto ste sa zatiaľ hanbili opýtať

29.05.2023, 14:00
Vzťahy

Swingers party rozhodne nie je pre každého. Účasť na takejto sexom nabitej party by ste mali poriadne zvážiť a s partnerom si niektoré veci vopred odkomunikovať. Len tak predídete zbytočným hádkam či naštrbeniu vášho vzťahu. A tiež prípadnému faux pas priamo na tejto veľkolepej akcii.

Ako prísť na párty

Swingers párty sú väčšinou organizované akcie, kde ste síce všetci v anonymite, no organizátori si vás vopred poriadne preklepnú. Okrem toho, že účastníci musia mať minimálne 18 rokov, nesmú mať žiadne prenosné choroby a tiež by mali prísť umytí a upravení. Sexi spodná bielizeň, podväzky či škraboška sú povolené.

Ako si vybrať

Na swingers párty si môžete vybrať človeka s ktorým budete mať sex, no rovnako tak si niekto môže vybrať vás. Pokiaľ sa vám dotyčný nepáči, pokojne ho môžete odmietnuť a rovnako to platí aj v opačnom prípade. Zväčša vzájomné sympatie vycítite pomerne rýchlo a ľudia medzi ktorými funguje chémia sa nájdu relatívne rýchlo. Nie je nič neobvyklé ak začnete s vašou polovičkou a následne sa tak trošku popremiestňujete.

Čo je povolené

Nemýľte si swingers párty s miestom kde dostanete to, čo bežne doma nemáte. Ak máte nejaké špeciálne úchylky, rozhodne ich tu praktizovať nemôžete, iba po vzájomnej dohode. Na to sú určené iné párty podobného charakteru. Povolený je styk len s ochranou! Takže ak máte aj v tomto smere iné chúťky, radšej si ich nechajte rýchlo zájsť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 13:51