Stratíte síce zábrany, no častokrát aj citlivosť.dreamstime
StoryEditor

Ako je to so sexom a alkoholom u žien? Takto na alkohol reaguje ich telo

25.05.2023, 10:00
Vzťahy

Sex a alkohol nejdú vždy dokopy. Páni by o tom vedeli hovoriť svoje. Chuť aj túžba by síce boli, no niektoré časti tela akosi v alkoholickom opojení nespolupracujú tak ako by mali. A ako vplýva alkohol na sexualitu žien? Záleží od množstva vypitého alkoholu.

Toto nie

V prvom rade sa ráno môžete zobudiť vedľa človeka, ktorý ani zďaleka nespĺňa akékoľvek vaše požiadavky na partnera. Nuž, to je presne to alkoholom zastreté videnie ktoré sme spomínali. S alkoholovým opojením je tiež spojené to, že zrejme ani jeden z vás nemusel myslieť na ochranu a následky v podobe nežiadúceho tehotenstva či nejakej pohlavnej choroby sú jedným z najhorších scenárov. Oproti tomu je to, že sa prebudíte vedľa muža ktorý sa vám vôbec nepáči úplne zanedbateľné.

Bez zábran

Ak sa budete v opitosti oddávať vášnivému sexu, pokojne sa môže stať, že vaše zmysly budú natoľko otupené, že nebudete vedieť kde máte svoje pomyselné hranice. Navyše ak sa v jednej posteli neocitnete práve s ohľaduplným mužom, ktorý to, že pomaly ale iste zaspávate bude brať ako razantné ukončenie styku, môžete sa na druhý deň cítiť zneužitá, čo vo vašom sexuálnom živote môže narobiť poriadne škody.

Ide to ťažšie

Vy síce cítite vzrušenie, no vaše pohlavné orgány to (ne)cítia inak. Je oveľa ťažšie ich stimulovať a mnoho žien dokonca priznáva, že dosiahnuť orgazmus v tomto podnapitom stave je doslova nemožné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:15