Ženy vedia orgazmus dokonale predstierať.dreamstime
StoryEditor

Predstieraný orgazmus? Pozrite sa kedy a prečo to na vás vaša partnerka hrá

02.05.2023, 14:00
Vzťahy

Ruku na srdce milé dámy, ktorá z vás už aspoň raz v živote nedopriala svojej polovičke falošnú radosť z toho, že vás počas sexu dokonale uspokojil? Nedávne prieskumy ukázali, že sa k takejto milosrdnej lži už aspoň raz počas svojho sexuálneho života uchýlilo takmer 90% žien. Niektoré to dokonca robia pravidelne a ich milenci o tom ani netušia.

Niektoré ženy orgazmus predstierajú kvôli tomu, aby svojmu partnerovi neublížili. Iné sa dokonca hanbia, že tento stav dosiahnuť nevedia a preto radšej zvolia malé divadielko.

Áno či nie?

Nuž, je naozaj diskutabilné, či je správne radšej sa uchýliť k malej lži a nepošliapať tak priamo v posteli ego svojho partnera, alebo vyjsť s pravdou von a snažiť sa nabudúce to urobiť inak a postupnými zmenami sa možno neskôr, ale predsa, k reálnemu orgazmu dopracovať.

Klamať sa neoplatí

Väčšina mužov na otázku, či im vadí, ak ich partnerka pri sexe nedosiahne orgazmus odpovedá jednoznačne. Sú z toho síce sklamaní, ale skôr preto, že by svojej milenke radi dopriali rozkoš ktorú so sebou orgazmus prináša. Máloktorý muž to považuje za svoje vlastné zlyhanie. Zároveň však jedným dychom dodávajú, že keby vedeli, čo môžu urobiť inak, rozhodne by urobili všetko preto, aby si happy end užili obaja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 07:44