Pozrite sa počas sexu partnerovi priamo do očí.dreamstime
StoryEditor

Máte pri sexe zatvorené oči? Otvorte ich! Čakajú vás nečakané zážitky

29.04.2023, 14:00
Vzťahy

Horúce a vášnivé bozky so zatvorenými očami sú pre väčšinu ľudí absolútne prirodzené. Dodávajú týmto chvíľam intimitu ktorá je medzi partnermi taká dôležitá. No pozeranie sa s partnerom z očí do očí má tiež svoje čaro. Nie len že uvidíte rozkoš ktorú váš partner prežíva, ale hlboký pohľad do očí vás oboch ešte viac zblíži.

Takže od teraz už žiadne privreté ani zatvorené oči. Ale šteklivý a provokatívny pohľad.

Ten pravý

Ak vyskúšate mať otvorené oči či už pri bozkávaní, alebo vášnivom sexe, iste nám dáte za pravdu, že pre niektorých je to tak trošku vybočenie zo svojho komfortu. Veď viete ako sa hovorí, oči sú oknom do duše. A vy do nej predsa chcete dať nahliadnuť len tomu pravému. Ak sa teda budete milovať s človekom ktorého ľúbite a dôverujete mu, aj vaše oči budete držať otvorené o niečo ľahšie.

Nový vietor

Okrem rôznych pomôcok či hračiek v posteli vám k intenzívnejším zážitkom pomôžu aj otvorené oči. Do vašej spálne aj takáto malá zmena prinesie vietor ktorý po rokoch spolužitia tak potrebujete. Udržiavajte s partnerom očný kontakt a prinúťte ho práve vašim pohľadom, aby aj on nechal oči dokorán. Je to neuveriteľne sexi. Veď napokon, presvedčte sa sami. Na vlastné oči!

image

Je lepšie mať pri sexe otvorené alebo zatvorené oči?

dreamstime

Uvoľnite sa

Nebuďte pri sexe takí strnulí. Otvorené oči sú prvým krokom, po ktorom by mohli nasledovať ďalšie možnosti ako vášmu sexuálnemu životu prinavrátiť stratenú iskru. Smiať aj rozprávať sa je počas sexu povolené. Povedzte partnerovi čo sa vám páči, čo by mohol urobiť inak, alebo lepšie. Pochváľte ho, povedzte mu ako vám je s ním fantasticky. Prišlo vám niečo zábavné aj vtipné? Sex ani zďaleka nemusí byť vážny a nudný. Však čo viac než humor vás s vašim milovaným môže ešte viac spojiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:13