Ženy vedia orgazmus dokonale predstierať.dreamstime
StoryEditor

Predstieraný orgazmus? Pozrite sa kedy a prečo to na vás vaša partnerka hrá

02.05.2023, 14:00
Vzťahy

Ruku na srdce milé dámy, ktorá z vás už aspoň raz v živote nedopriala svojej polovičke falošnú radosť z toho, že vás počas sexu dokonale uspokojil? Nedávne prieskumy ukázali, že sa k takejto milosrdnej lži už aspoň raz počas svojho sexuálneho života uchýlilo takmer 90% žien. Niektoré to dokonca robia pravidelne a ich milenci o tom ani netušia.

Divadielko

No ženy to majú tak trošku inak. Môžeme ich pokojne zaradiť do dvoch hlavných kategórií. Do prvej patria tie, ktoré nikdy nič nepovedia a tvária sa nanajvýš spokojne aj napriek tomu, že to v posteli ani zďaleka nejde podľa ich predstáv a so svojim partnerom nevedia dosiahnuť vyvrcholenie, pretože ho jednoducho nevedia správne nasmerovať. V druhej skupinke sú ženy, ktoré presne vedia čo chcú. Dokonale poznajú svoje telo, svoje potreby a nezdráhajú sa to povedať aj svojmu sexuálnemu partnerovi. Bez okolkov ho nasmerujú a ukážu, čo sa im páči. Niektorí muži síce takúto kontrolu v posteli nemajú radi, no vo finále, keď vidia želaný výsledok, sú aj oni spokojní so svojou prácou.

Ako na to?

Pokiaľ svojmu partnerovi dôverujete a chcete s ním viesť plnohodnotný a hlavne uspokojivý sexuálny život, mali by ste jednoznačne o svojich potrebách hovoriť. Inak sa nepohnete z miesta a časom vás toto neustále hranie prestane baviť a budete z toho frustrované. Ak to inak nepôjde, nebráňte sa ani sexuálnym hračkám, ktoré vám obom môžu pomôcť pri hľadaní tých správnych miest na vašom tele, ktoré budú dokonale fungovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 11:25