Horúce bozky vášho partnera rozpália.dreamstime
StoryEditor

Bozkávajte ako Bohyňa. Týmto vášho partnera dostanete do varu

24.04.2023, 14:00
Vzťahy

Kto by nemal rád vášnivé a vzrušujúce bozkávanie, ktoré vás častokrát dostane poriadne do varu? Bozky sú neraz predohrou vďaka, ktorej v partnerovi vzbudíte túžbu, rozkoš a vzrušenie. No nie sú bozky ako bozky. Ak chcete bozkávať ako skutočná Bohyňa, mali by ste si osvojiť pár ťahov, ktorými u svojho partnera naozaj zabodujete.

Bozkávanie je pre väčšinu ľudí veľmi intímne. Ak sa po rokoch z vášho vzťahu vytratilo, mali by ste to zmeniť. Neodolateľné bozky vás s partnerom nepochybne zblížia. 

Vášnivo aj romanticky

Samotná situácia v ktorej sa so svojim milencom ocitne vám ukáže či ho budete bozkávať vášnivo až živelne, alebo naopak romanticky a nežne. Oba typy bozkávania majú svoje čaro a užijete si ich nie len vy, ale aj váš partner. Divoká jazda jazykov vás oboch určite poriadne rozpáli a nasmeruje k ďalšiemu pokračovaniu. No ani tá romantická vás nenechá chladnými. Nech sa zdanlivo tieto typy bozkov zdajú akokoľvek rozdielne, jedno by ste mali dodržať pri oboch. Nevynechajte ani jeden centimeter a okrem pier sa zamerajte aj na iné časti tváre či tela.

Od úst až po uši

Vedeli ste, že na krku a ušiach je množstvo erotogénnych zón? Prečo to teda nevyužiť vo svoj prospech a nevytiahnuť z rukáva všetky esá ktoré máte? Ukázať partnerovi čo všetko s ústami či jazykom dokážete nikdy nie je na škodu. Práve naopak. Aspoň budete mať istotu, že urobí všetko preto, aby ste ho túžili bozkávať pokiaľ možno čo najčastejšie.

Jazyk aj zuby

Aby bolo vaše bozkávanie dokonalé, nezabudnite pri ňom využiť aj špičku jazyka či zuby. Špičkou jazyka prechádzajte po partnerových perách a nevynechajte ani už spomenutý krk či uši. Sem tam ho jemne uhryznite, nech vie že vo vás drieme aj kus divošky a že aj on si následne k vám môže čo to dovoliť. Satie jazyka či pier je presne to, na čo pri bozkávaní nesmiete zabudnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:14