Vďaka ponožkám dosiahnete orgazmus ľahšie.dreamstime
StoryEditor

Ponožky pri sexe zaistia lepší intímny zážitok: Vďaka nim dosiahnete orgazmus omnoho ľahšie

16.04.2023, 19:00
Vzťahy

Nie každá z vás má rada ponožky v posteli. Či už vám vadia po estetickej stránke alebo ich jednoducho neznášate, prezradíme vám niečo, čo môže zmeniť váš názor. Možno tomu nebudete veriť, no ponožky pri sexe dokážu zaistiť lepší intímny zážitok, vďaka čomu dosiahnete orgazmus omnoho ľahšie. Pozrite sa, prečo to tak je.

Nosenie ponožiek má svoj význam, a to nielen v topánkach, ale aj v posteli. Keďže vám pomôžu vnútorne regulovať teplotu tela, môže sa vám vďaka nim lepšie spať. Áno, je to tak. Obyčajné ponožky zaistia, že sa dostatočne vyspíte, nebudete sa v noci prebúdzať a ráno vstanete s dobrou náladou. Môže to znieť akokoľvek zvláštne, no práve táto skutočnosť súvisí aj so sexuálnym životom. Ak začnete nosiť ponožky pri sexe, môžete si zlepšiť intímny zážitok a omnoho ľahšie dosiahnete orgazmus.

Rozkoš vďaka ponožkám

Mať nohy v teple je základ a je úplne jedno, aké ročné obdobie práve je. Veď predsa, keď ich máte studené ako ľad, nie je to veľmi príjemný pocit. Práve z tohto dôvodu dokáže nosenie ponožiek vo veľkom vplývať najmä na sexuálne libido. Ak si ich na seba navlečiete počas intímnych radovánok, je viac než isté, že dosiahnete orgazmus plný rozkoše. Môžu za to hormonálne, metabolické a fyziologické procesy. Keďže budú vaše nohy pri sexe v teple, vaše telo sa omnoho rýchlejšie uvoľní, vďaka čomu bude pohlavný styk kvalitnejší. Ponožky vám tak pomôžu dosiahnuť pocit komfortu a pohodlia, ktorý je pri vyvrcholení veľmi dôležitý. Ak by vám bolo chladno, vaša vagína by nebola prekrvená  a k orgazmu by ste sa jednoducho nemohli dostať.

Rada na záver

Ak sa rozhodnete, že budete mať počas sexu ponožky na sebe, dajte si záležať aj na ich výbere. Máloktorého partnera by totiž dokázali vzrušiť roztrhané ponožky alebo tie s detskými obrázkami. Siahnite radšej po dlhých jednofarebných ponožkách alebo podkolienkach. Ak si stále nebudete pripadať sexi, zaobstarajte si samodržiace pančuchy, ktoré udržia vaše nohy v teple, ale zároveň vás budú oboch eroticky stimulovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:53