Muži si najčastejšie hľadajú milenky z týchto dôvodov.dreamstime
StoryEditor

Muži si nehľadajú milenky len kvôli sexu: Pravé dôvody musíte hľadať inde

19.04.2023, 19:00
Vzťahy

Vaše partnerstvo môže byť akokoľvek dokonalé, no aj tak sa môže stať, že sa stanete obeťami podvodu. Keďže zamilovanosť nevydrží naveky a nie každého baví stereotyp, veľké množstvo mužov sa často uchyľuje k nevere. Možno si myslíte, že len vyhľadávajú sex, no pravda je úplne niekde inde. Pozrite sa, prečo si muži hľadajú milenky.

Stretli ste sa už niekedy s neverou? Nebojte sa, nie ste jediné. Podvádzanie vo vzťahu je v súčasnosti akýmsi fenoménom. Možno máte doma upratané, navarené a v posteli všetko pripravené, váš partner sa aj tak môže uchýliť k nevere. Existuje veľké množstvo dôvodov, prečo si muži hľadajú milenky. Mali by ste si však uvedomiť, že na chybe sú vždy dvaja. Ak ste ešte nemali možnosť stretnúť sa s podvádzaním, pripravili sme si pre vás varovné znaky, kvôli ktorým si najčastejšie muži hľadajú rozptýlenie inde ako za dverami vašej spálne.

Túžia objavovať

U vás doma môže byť všetko v poriadku, no poznáte mužov. Ak si ich kamarát kúpi nové auto, oni túžia po nejakom tiež. Ak sa nejaký ich známy pri pive pochváli tým, že stíha dve ženy naraz, oni začnú nad niečím podobným premýšľať takisto. Chcú totiž skúšať a dorovnať sa s ostatnými. To znamená, že muži sa k nevere často uchyľujú len kvôli zvedavosti.

Nedostatok pozornosti a lásky

Ak ste s partnerom už naozaj dlhú dobu, môže sa stať, že na seba postupom času začnete zabúdať. Prestanete sa maznať, tráviť čas osamote a občas aj komunikovať. Kedy ste sa naposledy milovali? Kedy ste boli na romantickom rande? Kedy ste partnera prekvapili niečím pekným? Treba si uvedomiť, že bez vetra sa ani list nepohne. Ak muž nedostáva pozornosť a dostatok lásky, je viac než isté, že to bude hľadať niekde inde.  

image

Milenku nechcú len kvôli sexu.

dreamstime

Šťastie v kariére

Možno to bude znieť zvláštne, no muži môžu byť v dlhodobých vzťahoch neverní aj kvôli kariére. Ak cítia, že ste úspešnejšie než oni, začnú stagnovať. Nepáči sa im totiž, keď nie sú nad vami. Práve z tohto dôvodu sa začnú obzerať po inej žene, ktorá im dá pocítiť, že sú znovu navrch.

Prestanú sa cítiť ako muži

V dlhodobých vzťahoch sú muži vystavení mnohým zmenám. Už nechodia na pivo s kamarátmi, pretože musia upratovať, vynášať smeti alebo opravovať umývačku riadu. Niektorí to zvládnu bravúrne, no sú aj takí, ktorí túto úlohu nedokážu prijať. Keďže sa znovu potrebujú cítiť ako muži s veľkým M, nájdu si milenku, ktorej môžu ukázať dávno stratených alfa samcov.

Stereotyp je zabijakom vzťahov

Málokomu sa páči vo vzťahu stereotyp. Veď, komu by sa chcelo robiť každý deň to isté? Ísť do práce, prísť domov, navariť, upratať, postarať sa o deti a spať. Ak nechcete prísť o svojho partnera, mali by ste sa snažiť vyjsť z tohto kolobehu a vymyslieť niečo nové. Keď muži nebudú vo vzťahu zažívať aj dobrodružstvá, nečkajte, že ostanú verní len jednej posteli.  

Nezabúdajte ani na vzrušenie

Okrem vzťahu treba oživovať aj sex. Keďže ste spolu už nejaký ten čas, mali by ste si uvedomiť, že vás nemôžu vzrušovať stále tie isté polohy či hračky. Ak je pre vás sex povinnosťou a nie radosťou, nečudujte sa, ak si partner nájde milenku. Skúste sa ho radšej opýtať, po čom tajne túži a prekvapte ho niečím novým.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 20:54