Pozrite sa, čo všetko o vád dokáže prezradiť tvar vašich pŕs.dreamstime
StoryEditor

Neslúžia vám len na ozdobu: Zistite, aká ste milenka podľa tvaru vášho poprsia

13.04.2023, 10:30
Vzťahy

Prsia majú okrem biologickej aj estetickú funkciu a práve vďaka tomu sú už dlhé stáročia inšpiráciou pre mnohých umelcov, ale aj potenciálnych partnerov, ktorí sa pri pohľade na ne môžu dozvedieť nielen to, aká ste osobnosť, ale čo od vás môžu očakávať v posteli. Pozrite sa, aká ste milenka podľa tvaru vášho poprsia.

Podľa poprsia dokáže zistiť čokoľvek. Či už sa to týka veku ženy alebo naopak jej charakteru a povahy. Okrem toho však stačí mužom jediný pohľad na túto časť tela, aby zistili, aké sú vaše sexuálne túžby či posteľové schopnosti. Pozrite sa, ktorý tvar poprsia patrí vám a dozviete sa, akú milenku má doma váš partner.

Sexi bujné poprsie

Vaše prsia sú vašou najväčšou pýchou. Keďže ste v posteli už všetko vyskúšali, nič vás nemôže prekvapiť, pretože sa dokážete prispôsobiť akejkoľvek situácii či prosbe. Možno aj vďaka tomu ste flexibilná milenka, ktorá vie, ako potešiť svojho partnera. Vážte si túto schopnosť, nemá ju totiž každá.

Okrúhle poprsie

Ak máte plné a okrúhle poprsie, ktoré doslova padne mužovi do dlane ako uliate, v posteli sa s vami partner nemusí ničoho báť. Keďže neznášate nudu, rady skúšate nové veci, polohy či erotické hračky. Často to však robíte len preto, že máte problém dosiahnuť vyvrcholenie.  

Hruškovité poprsie

Takmer každý muž túži zaboriť sa do vašich nádherných pŕs, vďaka čomu bývate veľmi žiadanými milenkami. Okrem skvelých posteľových schopností ste však aj veľmi priateľská, zábavná, nezávislá a milá osobnosť, ktorá očarí kohokoľvek.  

Pevné a špicaté poprsie

Ak ste majiteľkou tohto tvaru poprsia, veľmi dobre viete, ako si podmaniť každého muža. V sexe ste divoké, dominantné a príťažlivé. Síce sa nebojíte experimentovania, v posteli uprednostňujete vášeň a rozkoš.  

Vyzreté a poklesnuté poprsie

V sexe ste veľmi dominantné. Keďže viete, čo vám robí dobre, vždy presne nasmerujete partnera, kam potrebujete. Ste nabité energiou, máte veľkú výdrž a nič vám v posteli neunikne.

Malé poprsie

O majiteľkách malých pŕs sa často hovorí, že sú naivné, no nie je to tak. Pokiaľ vaše bradavky smerujú do strán, v posteli ste sexuálne dračice, ktoré chcú byť skrotené. S vami sa muži jednoducho nikdy nenudia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 04:52