Sexuálny život žien bol doposiaľ tabu.dreamstime
StoryEditor

Sexuálny život žien už nie je tabu. Toto všetko o sebe prezradili

07.04.2023, 14:00
Vzťahy

Dostať sa k niektorým informáciám nie je vždy jednoduché. Vedia to aj vedci z jednej z britských univerzít, ktorých zaujímal sexuálny život žien. A ako inak sa o ňom čo to dozvedieť ak nie prostredníctvom anonymných dotazníkov? Anonymita je v týchto témach viac než žiadaná, práve vtedy sa totiž najmä dámy najviac rozhovoria.

Tentokrát sa vedci zamerali nie len na vek kedy britská mládež začína so sexuálnym životom, ale aj to, ako často sex majú a čomu všetkému sú pri ňom otvorené.

Raz za čas

Prieskumy hovoria jasnou rečou: ľudia sexujú z roka na rok menej. Ešte pred pätnástimi rokmi sa ľudia sexuálnym radovánkam oddávali päťkrát týždenne. Dnes je to ledva jedenkrát do týždňa, nanajvýš dvakrát. Niektoré páry dokonca sex vo svojom živote dali na jednu z posledných koľají a majú ho doslova len párkrát za rok.

Kedy začínajú?

Britské slečny prezradili, že so sexuálnym životom začali ešte pred tým, než dovŕšili šestnásť rokov. K tomuto sa priznalo takmer 30% opýtaných. Do dvadsiateho roku života už má sexuálnu skúsenosť takmer 90% opýtaných

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:44